Acum citesti:
PSD Sibiu: Raluca Turcan minte cu nerușinare
Intreg articolul 3 minute de lectura

PSD Sibiu: Raluca Turcan minte cu nerușinare

Reprezentanții Partidului Social Democrat Sibiu o acuză pe Raluca Turcan de diversiune. Scandalul a pornit de la amendamentul privind centura ocolitoare a municipiului Mediaș, iar social democrații sibieni o acuză pe Raluca Turcan că minte cu nerușinare. Redăm mai jos comunicatul de presă al PSD Sibiu.

“Suntem neplăcut suprinși să constatăm până la ce nivel poate să ajungă tupeul doamnei Turcan și cum și-l manifestă fără nicio ruşine în Parlamentul României. Este evident că deputatul PNL nu se dezice și pune în aplicare diversiunile învățate la Moscova, acolo unde, să nu uite sibienii, Turcan si-a făcut studiile. Îi reamintim doamnei deputat că legislativul României nu este un loc pentru ședințele PCR (Partidul Comunist Român), unde să aplice strategiile însușite la Moscova.

Concret, Turcan Raluca minte cu nerușinare și susține că amendamentul depus la Legea Bugetului de stat cu privire la centura ocolitoare a Mediașului a fost propus și susținut de parlamentarii PNL, ba chiar a fost votat de PSD pentru că liberalii  s-ar fi luptat ca banii pentru  acest proiect să fie alocați la bugetul Ministerului  Transporturilor. TOTAL FALS!

Amendamentul pentru centura ocolitoare a Mediașului a fost propus de senatorii PSD Viorel Arcaș şi Nicolae Avram, a fost susţinut de senatorul Viorel Arcaş, care este membrul Comisiei de Buget-Finanţe și a primit votul membrilor Comisiilor reunite de buget -finanțe. Acest amendament ocupă locul 11 pe lista amendamentelor la Legea Bugetului pentru Ministerul Transporturilor pentru 2018.

În ciuda demersurilor legale făcute de colegul nostru, Viorel Arcaș, doamna Turcan a venit însoțită de doi dintre acoliții domniei sale, care au fost puşi să surprindă într-o filmare cu telefonul momentul în care Turcan Raluca, la secțiunea  întrebări din cadrul Comisiei, vorbește despre centura ocolitoare a Mediașului, regizând un film prost din care să reiasă informația falsă cum că PNL ar fi fost inițiatorul amendamentului.
De fapt, liberalii au copiat iniţiativa PSD pentru finanțarea centurii Mediașului și au depus amendamentul în ultimul moment, acesta regăsindu-se pe poziția 58 pe listă, motiv pentru care nici nu a mai fost luat în calcul și nu a mai fost susținut de liberali pentru că amendamentul PSD trecuse și primise votul Alianței PSD-ALDE care deține majoritatea.

“Centura ocolitoare a Mediașului” este proiectul meu de suflet. Locuiesc în Mediaș și cunosc necesitatea realizării acestei investiţii. Știu cât de important este pentru întreaga zonă acest proiect și mă bucur că am reușit, prin amendamentul pe care l-am depus la Legea Bugetului de Stat, ca Ministerul Transporturilor să aloce bani pentru centura Mediașului. Sunt dezamăgit de faptul că unii dintre colegii din Parlament nu sunt interesaţi de bunăstarea locuitorilor din judeţul Sibiu ci urmăresc doar să mai bifeze o acțiune de imagine ieftină”, a explicat Viorel Arcaș, senator PSD Sibiu.

Aceasta este încă dovadă că doamna Turcan și organizația sa fac același tip de politică demagocică ca în perioada în care reprezentau PDL. Să nu uite sibienii că singurul „amendament” pe care l-a susținut cu adevărat doamna Turcan a vizat tăierea salariilor și pensiilor în timpul guvernului lui Băsescu, în 2010″, se arată în comunicatul PSD Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.