Acum citesti:
FOTO – Victor Negrescu la Sibiu: „Suntem pregătiți să organizăm Summit-ul de anul viitor la Sibiu”
Intreg articolul 3 minute de lectura

FOTO – Victor Negrescu la Sibiu: „Suntem pregătiți să organizăm Summit-ul de anul viitor la Sibiu”

Organizația județeană a PSD Sibiu a transmis un comunicat de presă referitor la vizita ministrului delegat pentru Afaceri Europene la Sibiu, Victor Negrescu. Vă prezentăm comunicatul de presă al social democraților sibieni

Aflat în vizită la Sibiu, Victor Negrescu, Ministrul Delegat pentru Afaceri Europene a avut o întâlnire de lucru cu membrii Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu. Tema principală a întâlnirii a fost organizarea Summit-ului care va avea loc în anul 2019, când România va deţine Preşedinţia Consiliului UE. Summit-ul va trasa viitoarele direcţii ale Uniunii Europene. În cadrul acestei întâlniri, la care au participat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu şi senatorul Nicolae Avram, ministrul Negrescu a adus la cunoştinţă aspectele orgnizatorice ale reuniunii ce urmează să aibă loc la Sibiu anul viitor. Cel mai important lucru subliniat de Victor Negrescu este certitudinea că summit-ul va avea loc la Sibiu, iar orice alte afirmaţii că oraşul nostru nu ar putea face faţă unei astfel de reuniuni sunt total neadevărate. „Președinția Consiliului Uniunii Europene reprezintă o excelentă ocazie pentru a defini imaginea României în plan european. Timp de 6 luni țara noastră va fi în centrul atenției europene și ne dorim să profităm de ocazie pentru a recentra viitorul Europei pe agenda reală a cetățenilor.

De aceea Guvernul României consideră Președinția Consiliului Uniunii Europene o prioritate și depune toate eforturile pentru organizarea cu succes a evenimentelor din primul semestru al anului 2019. În acest sens, ministerul nostru, în calitate de instituție de coordonare, este pregătit să organizeze, cu sprijinul autorităților naționale și locale, Summit-ul de la Sibiu și celelalte reuniuni care vor avea loc în toată țara.”, a declarat la sediul PSD Sibiu, Ministrul Delegat pentru Afaceri Europene.

De asemenea, domnul Victor Negrescu, în calitate de reprezentant al PES România, a apreciat activitatea Organizaţiei PES Sibiu, a cărei preşedinte este consilierul nostru local Denisa Elena Colceriu. „Mă bucură vizita reprezentantului Guvernului României, la sediul nostru. Domnul ministru Victor Negrescu a subliniat faptul că Sibiul va găzdui cu siguranţă Summit-ul UE de anul viitor, fiind stabilită şi locaţia unde se vor desfăşura lucrările. Este un eveniment extrem de important pentru Sibiu, care va transforma oraşul nostru, pentru o zi, în Capitala Politică a lumii.

Este un nou succes al politicii româneşti, acum când PSD se află la guvernare, iar în calitate de membru al acestui partid, îmi face plăcere să le readuc aminte celor care au uitat, faptul că în timpul Guvernării PSD din 2000-2004 au fost eliminate vizele pentru Uniunea Europeană, iar România a fost primită în NATO. De asemenea, tot în această perioadă, România a finalizat negocierile de aderare la Uniunea Europeană.
Prin aceste decizii majore luate, repet, în timpul Guvernării PSD, România şi-a trasat clar drumul către Uniunea Europeană şi Statele Unite ale Americii.”, a declarat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

PSD Sibiu 1
PSD Sibiu 2
PSD Sibiu 3
PSD Sibiu
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.