Acum citesti:
Raluca Turcan – Îi solicit lui Liviu Dragnea să nu amaneteze viitorul României
Intreg articolul 2 minute de lectura

Raluca Turcan – Îi solicit lui Liviu Dragnea să nu amaneteze viitorul României

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, i-a transmis lui Liviu Dragnea, prin intermediul unui comunicat de presă, să nu amaneteze viitorul României. Vă prezentăm integral acest comunicat de presă.

„PSD nu poate performa la guvernare cu miniștri corupți sau suspectați de corupție. Orice eventuală bună intenție va fi anulată de scandaluri, suspiciuni și lipsă de încredere pe plan național și internațional.Liviu Dragnea trebuie să înțeleagă că un cabinet de miniștri nu este pe persoana fizică, ca nu poate decide el singur asupra agendei guvernamentale, priorităților și a circuitului actelor în instituții. Tot ce au reușit să realizeze până în acest moment arată cam așa: prețurile au explodat, nivelul de trai a scăzut, economia este contaminată de lipsa de predictibiliate a PSD-ALDE, au crescut împrumuturile externe. PSD-ALDE au adus trei crize guvernamentale majore în mai puțin de un an de zile și au scos sute de mii de oameni în stradă. Solicit, în ultimul ceas, președintelui PSD Liviu Dragnea să nu amaneteze viitorul României cu un Guvern ”incompetent, corupt sau coruptibil”! În consecință:
1. Cioclul Justitiei, Tudorel Toader, NU trebuie să se mai regăsească în noul Guvern.
2. PSD trebuie să ofere garanții că la baza noului Program de Guvernare vor sta măsuri de remediere pentru domenii cheie în care problemele se adâncesc din cauza incompetenței celorlalte guverne PSD. Am în vedere mai ales domeniile educației, sănătății și infrastructurii.
3. Noul cabinet trebuie să propună o soluție transparentă pentru rezolvarea problemelor financiare ale autorităților publice locale care din cauza legii salarizării prost facute au rămas fără bani de investiții.
4. Noul ministru de Finanțe trebuie să dea asigurări că vor crește în mod real salariile profesorilor, medicilor și pensiile, pentru categorii de oameni care au fost în mod sistematic manipulate și mințite.
Românii vor un Guvern puternic, autonom, independent de grupurile infracționale și cu viziune pentru țară!”, se arată în comunicatul transmis de președintele PNL Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.