Acum citesti:
UDMR Sibiu are un nou președinte
Intreg articolul 1 minute de lectura

UDMR Sibiu are un nou președinte

În data de 25 ianuarie, la Casa Millennium din Mediaș a avut loc Adunarea Generală a organizației județene UDMR Sibiu. La ședință au participat membrii adunării generale județene, consiliul unional județean și prezidiul UDMR. Scopul acestei adunări generale a fost acela de alegere a unui nou președinte al organizației județene a Uniunii Democrate a Maghiarilor Sibiu și de a discuta situațiile politice actuale.

Înainte de începerea ședinței, membrii UDMR au depus coroane la placa memorială Jakab Elek din curtea Casei Millenium, omagiu adus unui om care a adus un aport enorm de mare pentru comunitatea maghiară din județul Sibiu. Jakab Elek a fost una dintre persoanele comunității maghiare din județ, care a clădit bazele Casei Millenium și a avut unul din cele mai importante roluri în viața comunității maghiare. La alegerile de la Mediaș au fost prezenți, printre alții, președintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint și europarlamentarul Winkler Gyula.

În urma desfășurării alegerilor, consilierul local medieșean Csaba Orosz a fost ales în funcția de președinte al organizației județene UDMR Sibiu. Președinte executiv a fost ales Fazekas Attila, iar vicepreședinte este Benedek Zakariás.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.