Acum citesti:
PSD Sibiu – “Păpușarii au ieșit la scenă deschisă: Turcan a arătat adevărata față a mișcărilor #REZIST ŞI “VĂ VEDEM DIN SIBIU”
Intreg articolul 3 minute de lectura

PSD Sibiu – “Păpușarii au ieșit la scenă deschisă: Turcan a arătat adevărata față a mișcărilor #REZIST ŞI “VĂ VEDEM DIN SIBIU”

Biroul de presă al Partidului Social Democrat Sibiu a transmis un comunicat de presă în cursul serii de vineri, pe care îl prezentăm integral.

În sfârşit, cei care au stat în tot acest timp în spatele mişcărilor #REZIST şi “Vă vedem din Sibiu” s-au arătat! Doamna Turcan nu a mai rezistat şi a ieşit în mijlocul grupului de protestatari care s-a instalat de câteva luni în faţa sediului PSD din Sibiu şi pe care, în mod evident, până acum l-a manevrat din umbră. Aeste clar pentru toată lumea că acţiunea din faţa sediului PSD din Sibiu este una orchestrată politic, mai ales că, de-a lungul manifestaţiilor, au luat parte la acţiunea de protest importanţi lideri locali ai partidului de opoziţie PDL-PNL.

Atunci când sibienii de bună-credinţă şi-au dat seama că sunt manipulaţi şi au încetat să mai participe la această mascaradă, oamenii politici, care până atunci au fost păpuşari şi au stat în umbră, s-au văzut nevoiţi să iasă în faţă, în încercarea disperată de a da puţină “greutate” acţiunii deja eşuate. A fost un ruşinos gest de laşitate faptul că s-au ascuns în spatele altora atâta timp, dar suntem obişnuiţi cu acest tip de politică caracteristică fostului PDL. Ştim că sibienii de bună-credinţă nu au uitat cât de mult rău le-a făcut PDL-ul, unde lideri au fost Bercea Mondialu, Turcan, Videanu, Udrea, Cocoş etc.

În ultimele luni, la mişcarea de protest din faţa sediului PSD din Sibiu au luat parte, pe rând, membrii PDL-PNL din a doua linie. De exemplu fostul prefect PDL-ist Cristian Roman, actualmente propulsat de conducerea Consiliului Judeţean Sibiu la şefia Spitalului de Pneumoftiziologie, deşi studiile nu îl recomandă pentru un asemenea post unde câştigă un salariu scandalos de mare comparativ cu veniturile sibienilor de rând.

Astăzi a venit şi rândul doamnei Turcan (instruită la Moscova unde, să nu uităm, şi-a făcut studiile) să arate cine sprijină de fapt şi cine se află în spatele mişcărilor #REZIST şi “Vă vedem din Sibiu”. Pe lângă faptul că în faţa sediului PSD cei de la mişcarea “Vă vedem din Sibiu” şi-au inscripţionat însemnele, în mod total neinspirat, pe coşul de gunoi din zona unde protestează, prin apariţia lui Turcan această mişcare, a fost simbolic aruncată la groapa de gunoi.

Acum, după ce avem dovada clară că în spatele mişcărilor #REZIST şi “Vă vedem din Sibiu” se ascund asemenea personaje, pentru noi aceste mişcări reprezintă subiecte care nu mai merită atenţie. PSD îşi va continua politicile care au asigurat bunăstarea cetăţenilor, politici care, conform statisticilor Comisiei Europene, au dus România pe primul loc în Europa la creşterea economică.

PSD Sibiu scandal cu Raluca Turcan 1
PSD Sibiu scandal cu Raluca Turcan
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.