13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

USR cheamă sibienii la dezbaterea publică „Noul spital județean – un proiect al comunității”

Cele mai citite

Proiectul noului spital județean Sibiu este un subiect aflat de mult timp pe agenda publică sibiană și, pentru că este un proiect care are în prim plan cetățenii, USR Sibiu organizează dezbaterea publică „Noul spital județean – un proiect al comunității”. Invitați sunt sibienii, reprezentanți ai administrației publice locale și membri ai patronatelor și sindicatelor, care sunt așteptați să participe la dezbaterea publică din data de 27 iunie, de la ora 18, la Hotel Ibis, Sala Turandot.
„Ne propunem să discutăm despre un pol de dezvoltare local și regional în sănătate – care să permită, în timp, o proiecție de viitor, astfel, se pot favoriza dezvoltări medicale diverse care să completeze serviciile medicale ale spitalului județean, prin nișe de excelență medicală, într-un model de management alternativ modern, adaptat cerințelor actuale”, a precizat președintele USR Sibiu Adrian Echert .
Evenimentul este organizat pentru a pune față în față factori decizionali din administrația publică locală, oameni politici și cetățenii care doresc să se implice pentru dezvoltarea și viitorul Municipiului Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect