Acum citesti:
PSD Sibiu critică liberalii pentru că l-au acceptat pe Sitterli în partid
Intreg articolul 2 minute de lectura

PSD Sibiu critică liberalii pentru că l-au acceptat pe Sitterli în partid

psd sibiu sediu

PSD Sibiu critică, într-un comunicat de presă, decizia PNL de a-l accepta în partid pe Ovidiu Sitterli, plecat din rândul social-democraților în toamna anului trecut.

Specific pentru PNL Sibiu, un alt personaj pe care liderii liberali îl puneau la zid și în care aruncau cu pietre este acum cooptat în gașca Partidului Național Liberal. Ovidiu Sitterli a fost primit în PNL, chiar dacă însăși Turcan Raluca nu demult îl numea «apărătorul condamnaților» și împroșca cu venin când vorbea despre «proaspătul» coleg al domniei sale”, scriu reprezentanții PSD Sibiu în comunicatul de presă.

Aceștia afirmă că „devine specific pentru PNL Sibiu acest comportament înșelător, iar doamna Turcan pare să uite tot mai des de conflictele de notorietate pe care le-a avut cu colegii din PNL”.

„Faptul că Turcan urmează să înmâneze carnetul de partid noului său coleg, Ovidiu Sitterli, evidențiază încă un episod uluitor din filmul prost în care protagonist este PNL Sibiu de mai mulți ani. Dar să nu uităm că Turcan Raluca se plimbă acum la braț cu șeful PNL, Ludovic Orban, chiar dacă acesta a făcut declarații dezonorante la adresa doamnei prim-vicepreședinte”, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, citat în comunicatul de presă.

PSD Sibiu îi cere încă o dată lui Sitterli să plece din Parlament, întrucât „scaunul de deputat pe care îl ocupă domnia sa a fost obținut pe listele Partidului Social Democrat”.

„Să nu uităm că pe vot direct, atunci când Sitterli a candidat la Primăria Sibiu, actualul traseist a obținut un procent sub votul politic al PSD la Consiliul Local. Funcția de parlamentar a fost obținută pe votul PSD, vot pe liste, de aceea  domnul Sitterli, dacă mai are o fărâmă de demnitate, ar trebui să-și dea demisia din Camera Deputaților”, se mai arată în comunicat.

Deputatul Ovidiu-Ioan Sitterli şi-a anunţat, miercuri, în plenul Camerei, afilierea la grupul Partidului Naţional Liberal.

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.