12.9 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Co-președintele PNL Mediaș și 7 consilieri s-au autosuspendat din funcție

Cele mai citite

teodor neamtuÎn urma unei şedinţe a Biroului Permanent Local PNL, șapte consilieri s-au autosuspendat din funcție, la fel ca și co-președintele formațiunii, Teodor Neamțu. Decizia vine ca urmare a faptului că aceștia sunt cercetaţi în dosarul care face referire la operatorul medieșean de drumuri, Gospodăria Comunală.

Decizia de autususpendare este valabilă pe toată perioada procesului, în care consilierii liberali sunt judecați în acest caz. În acest timp, ei rămân simpli membri în partid.

Dan Voinea a fost ales președinte interimar până la organizare alegerilor, acest urmând să susțină marți dimineața o conferință de presă pe această temă.

UPDATE: 

Dan Voinea presedinte interimar PNL MediasProaspătul președinte interimar al PNL Mediaș, Dan Voinea spune că nu s-a făcut altceva decât aplicarea prevederilor statutare.

„În urma Consiliului Național al PNL din data de 23 Mai, au fost adoptate niște modificări la statutul partidului, care prevedeau printre altele, ca persoanelor trimise în judecată să li se ridice sprijinul politic, deținute în cadrul Partidului Național Liberal. Având în vedere aceste modificări, vineri, am avut o ședință de BPL, în care persoanele pe care le avem în Consiliul Local, s-au autosuspendat din funcțiile de conducere deținute în cadrul PNL Mediaș, pentru aplicarea prevederilor statutare. De asemenea, domnul primar Teodor Neamțu s-a autosuspendat și el din funcție”, a declarat Dan Voinea.

Lista celor șapte consilieri foști democrat liberali:
Florin Neag
Cristian Marian
Floarea Taropa
Ioan Popa
Helmuth Knall
Ilarie Sas
Gheorghe Nicorici

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Copil de 3 ani accidentat de un autoturism

Un copil de 3 ani a fost rănit într-un accident produs luni seara pe strada Doamna Stanca, din Șelimbăr.Din...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect