7.6 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Costel Totan, noul co-președinte al PNL Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Costel Totan PNL MediasPartidul Național Liberal Mediaș are un nou co-președinte. Este vorba despre Costel Totan, cel care de sâmbătă ocupă locul rămas liber după ce George Petrescu s-a autosuspendat din funcție, la fel ca și consilierii locali Cosmin Toma și Pavel Naghy. Același lucru s-a întâmplat zilele trecute, atunci când fostul co-președinte Teodor Neamțu și 7 consilieri locali, foști democrat liberali, s-au autosuspendat din funcție.

Decizia vine ca urmare a faptului că toți cei care s-au autosuspendat sunt cercetaţi în dosarul care face referire la operatorul medieșean de drumuri, Gospodăria Comunală și este valabilă pe toată perioada procesului, aceștia rămănând simpli membri în partid.

Noul co-președinte al PNL Mediaș, Costel Totan, a spus sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că nu îi place cum arată în prezent Mediașul și că a intrat în PNL pentru a încerca să schimbe imaginea orașului.

„Am intrat în partid acum 2 ani și nu m-am gândit niciodată că o să ajung președintele partidului. Vreau să schimbăm radical politica făcută până acum, vreau să schimbăm radical fața orașului Mediaș și îi rog pe toți medieșenii să ne ajute pentru că de unul singur nu o să pot face mai nimic. Eu sunt bine intenționat, ușile Partidului Național Liberal sunt deschise și îi aștept cu mare drag pe medieșeni să intre în Partidul Național Liberal. Nu vreau să fac o carieră politică, eu sunt inginer, lucrez la Romgaz și de-acolo sper să ies și la pensie”, a spus proaspătul co-președinte al Partidului Național Mediaș.

Totan a vorbit despre obiectivele pe care și le-a propus, menționând că: „Dacă Mediașul nu va fi cel mai frumos oraș din țara românească, mă mut din el”.

„Mediașul, în poziția în care este și cu două companii naționale, ar trebui să fie cel mai frumos oraș din țara românească. Vă promit că în următoarea perioadă așa o să fie Mediașul, cel mai frumos oraș din România. Dacă nu va fi așa, mă mut din Mediaș. Orașul are un buget mare și o să vedeți că o să vorbesc mai puțin și o să fac mai multe. Am tot ce îmi trebuie, nu am nevoie decât de sănătate. Nu îmi doresc nicio candidatură la Primăria Mediaș. După părerea mea un om normal și în poziția în care sunt eu, foarte bine remunerat, nu pot să candidez la Primărie. Am un salariu mult mai bun ca al primarului”, a conchis Costel Totan.

Citiți și: Deputatul Gheorghe Roman a demisionat din PSD Mediaș

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cât ne costă să ducem copilul la o grădiniță privată în Sibiu

În prezent, grădinițele private devin tot mai populare, datorită serviciilor pe care le oferă copiilor. Aceste instituții de învățământ...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect