Connect with us

Politica

PSD Mediaș și-a prezentat oficial candidatul pentru primărie

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

Conferinta presa Mihai Macaveiu
Bannet continental 29 aprilie

Mihai Macaveiu micOrganizația locală a Partidului Social Democrat și-a prezentat vineri, în cadrul unei conferințe de presă candidatul pentru funcția de primar al municipiului Mediaș, în persoana lui Mihai Macaveiu. Acesta a explicat că municipiul de pe Târnava Mare a rămas cu mult în urmă față de alte orașe, în sensul că nu a mai progresat, dar și că este timpul să-și folosească energia și experiența acumulată în peste un deceniu de muncă, în folosul comunității din care face parte.

“Mi-am dat seama că e momentul să îmi folosesc energia pe care o am și cunoștințele pe care le-am acumulat în cei peste 11 ani de muncă, la unele dintre cele mai mari societăți din județ. Cred că este cazul să-mi pun cunoștințele în folosul comunității din care fac parte. După părerea mea, noi am rămas în urmă față de alte orașe, nu doar din împrejurimi, ci din toată țara. Nu e normal pentru un oraș ca Mediaș să se întâmple asta. În cel mai scurt timp trebuie să rezolvăm problemele de infrastructură pe care le avem, astea sunt foarte urgente, măcar arterele principale de circulație și pe urmă cele secundare, dar și să fie finalizat proiectul de apă-canal. În mod normal el este finalizat, dar știm cu toții problemele pe care le au oamenii”, a explicat Mihai Macaveiu.

Mihai Macaveiu, în vârstă de 34 de ani, este căsătorit și are un copil. De profesie este inginer constructor și deține la ora actuală o firmă privată de consultanță.

În urma unei competiții interne, în urma numărării voturilor, Mihai Macaveiu s-a clasat pe primul loc în preferințele membrilor PSD Mediaș (71 % din voturi). A urmat pe locul II consilierul local Anca Manta (22 % din voturi) și în final locul III, ocupat de fostul consilier Miron Neagu (5 % din voturi).

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *