5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Clotilde Armand, fost candidat la o primărie din capitală, prezentă la Sibiu pentru USR

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Clotilde Armand a venit sâmbătă, 15 octombrie 2016, din partea partidului Uniunea Salvați România, despre care întemeietorii spun că este un „partid antisistem”.
Clotilde Armand s-a prezentat simplu – un reprezentant al USR. Politicianul și-a motivat afirmația spunând că membri partidului (apărut în anul 2016 sub coordonarea lui Nicușor Dan, inițial sub denumirea de Uniți Salvați Bucureștiul, transformat în USR după alegerile locale) nu vor o piramidă de putere, funcții sau avantaje materiale, ci vor ca fiecare cetățean al țării să beneficieze de puterea la care are dreptul.
Clotilde a venit la Sibiu ca să își arate susținerea față de susținătorii partidului și, bineînțeles, față de sibienii care se ocupă de strângerea semnăturilor și de campania coordonată de la noi din oraș. Totodată, a menționat faptul că un sibian este deja pe lista USR. Este vorba despre Manuel Costescu. Acesta a deținut funcția de secretar de stat, Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat în cadrul Ministerului Economiei. Lista însă nu se oprește aici, dar Armand a ținut să menționeze faptul că ea personal nu își dorește să candideze.
„Miniştri, secretari de stat, vor fi cel puţin trei. Avem deja unul sigur, care deja şi-a dat demisia, domnul Manuel Costescu, care este din Sibiu”, a declarat Clotilde Armand. Cel mai probabil eu nu o să candidez. Eu am vrut să fiu primar al sectorului 1 şi în continuare vreau acelaşi lucru. Nu am luat decizia definitivă pentru că nu îmi aparţine în totalitate. Dacă îmi vor spune colegii că prezența mea pe buletine va face o diferență și că este nevoie de persoane cunoscute, o să mă mai gândesc”, a declarat Armand.
Prezentă la conferința de presă de sâmbătă, Raluca Amariei, preşedintele USR Sibiu, a declarat că nici ea nu își dorește să candideze.
Partidul USR a strâns până în acest moment 159.611 semnături, dintre care 8.196 sunt din Sibiu.


Foto credit: Răzvan Negru

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect