4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Astrid Fodor: Vreau ca legislația să nu mai fie adoptată pe genunchi

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a declarat recent, într-o conferință de presă, că-și dorește ca viitorul Parlament „să adopte, în sfârşit, o legislaţie coerentă în toate domeniile”. În plus, Fodor spune că  nu mai vrea ca parlamentarii „doar să facă act de prezență și să apese pe buton”, ci să voteze în cunoștiință de cauză legile, gândindu-se la impactul real pe care-l are votul lor.
„De la viitorul Parlament îmi doresc să adopte, în sfârşit, o legislaţie coerentă în toate domeniile, legislaţia să nu mai fie adoptată pe genunchi. Eu consider că un parlamentar trebuie să voteze în cunoştinţă de cauză, să se documenteze, să nu se ducă doar să facă act de prezenţă şi să apese pe buton”, a declarat Astrid Fodor.
Aceasta a apreciat că dezvoltarea administrației locale este frânată de „problema legislativă”, de existența unor legi care se bat cap în cap sau nu acoperă toate aspectele din munca de zi cu zi.
„În fiecare zi mă confrunt în administraţia locală cu probleme legate de legislaţia care este haotică sau lipseşte. În acest fel nu se poate înainta. Dacă dorim ca lucrurile să meargă înainte trebuie să se mişte ceva. Asta îmi doresc de la Parlament”, a mai spus Astrid Fodor.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect