13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Programează-te online la salon, cu Stailer

Cele mai citite

Dacă până acum era dificil să apelezi la un salon pentru că nu aveai informații despre el, Stailer vine în ajutorul tău! Uită complet de apelurile telefonice la recepție și de disconfortul creat de întrebarea „ce preț are serviciul?”. Programează-te online la salon cu Stailer și află toate informațiile despre salonul preferat!
Stailer este o platformă online care îți permite să te programezi la salon sau la un stilist. Zeci de orașe din țară sunt listate pe site și în aplicație, printre care și Sibiu. Așadar, dacă ești în căutarea unor saloane de tuns in Sibiu, intră pe site și descoperă unele dintre cele mai bune! Alături de ele sunt și alte saloane de manichiură, epilare sau remodelare corporală. Poți găsi un centru de înfrumusețare complex, care să le conțină pe toate sau câte un salon pentru fiecare în parte.
Platforma este foarte ușor de folosit și te îndrumă pas cu pas către ce trebuie să faci pentru a te programa. Aceasta conține și informații despre prețurile serviciilor, durata lor, dar și păreri ale clienților. Părerile clienților sunt verificate, pentru a nu exista discrepanțe între adevăr și realitate. Cu alte cuvinte, clienții nu sunt falși.
Descarcă gratuit aplicația și programează-te de pe telefon
Dacă ai încercat deja platforma, vezi si aplicatia Stailer care este și mai simplu de utilizat. Se descarcă de pe App Store, Google Play sau App Gallery și poate fi utilizată de pe telefon sau tabletă.
Vei face un cont care îți va fi de mare ajutor atunci când vrei să te reprogramezi. Trebuie doar să te conectezi pe aplicație, apoi toate lucrurile vor deveni mai clare. Din contul tău poți face o programare, o poți repeta, poți seta remindere, vei descoperi saloane prin harta interactivă și la rândul tău poți scrie recenzii.
Oricare ar fi nevoile tale în domeniul hair&beauty le vei soluționa prin intermediul lui Stailer! Atât platforma, cât și aplicația sunt foarte simplu de utilizat și ai la dispoziție un ghid video în caz că nu reușești să te programezi.
Tot ce trebuie să faci este să specifici genul tău, zona în care te afli și serviciul de care ai nevoie. La final poți introduce data și ora la care dorești programarea. În doar câteva secunde va fi generată o listă cu saloanele disponibile pentru tine.
Schimbă data programării oricând din contul tău!
Se poate întâmpla ca ora sau data la care te-ai programat să nu fie aliniate cu programul tău. În acest caz, te poți reprograma oricând din contul tău. Anulează programarea fără probleme, apoi caută data și ora la care ești disponibil/ă și programează-te atunci. Dacă un hairstylist va anula programarea ta, vei fi informat direct pe telefon.
Atât aplicația, cât și site-ul îți permit anularea programării. Este de înțeles că lucrurile nu stau întotdeauna așa cum ne-am imaginat, așadar pot exista intercalări ale programului. Dacă vrei să afli alte detalii despre aplicație sau site, accesează live chat-ul sau trimite o solicitare pe e-mailul support@stailer.ro.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect