Connect with us

PUBLICITATE

Care este cel mai bun laptop gaming Asus ROG? Iată modelele din 2022

Publicitate

Publicat

pe

Gama de laptopuri gaming Asus ROG este bună și a fost special concepută pentru jucătorii care doresc o experiență și mai uimitoare. Oricine se joacă pe un laptop știe că a avea echipamente de ultimă generație, cu caracteristici tehnice bune, face toată diferența. Mai ales când concurează împotriva altor jucători, online, în meciuri care de obicei sunt mai disputate.

Astfel, modelele Asus te pot ajuta să ai o experiență de joc mai imersivă și de calitate. În acest fel, te poți distra alături de prietenii tăi, provoca alți adversari și te poți bucura de echipament de cea mai bună calitate. Având în vedere acest lucru, iată care sunt cele mai bune modele de laptopuri de la Asus ROG, cu succes în 2022.

Laptop gaming Asus ROG 15.6” i7 G15 G512LWS

Dacă sunteți în căutarea unui laptop gaming de calitate, Asus ROG  poate fi cu siguranță o alegere bună. Asta pentru că are multe de oferit, mai ales în ceea ce privește caracteristicile tehnice care îl ajută să aibă performanțe ridicate. Primul punct este procesorul Intel Core i7 de generația a 10-a, care garantează puterea pentru a rula cele mai grele jocuri. Cei 16 GB de RAM oferă mai multă stabilitate, în timp ce memoria internă a SSD-ului de 1 TB ajută să ofere mai multă viteză.

Veți vedea, de asemenea, diferența de calitate a imaginii și a graficii cu placa grafică NVIDIA GeForce RTX 2070. Pe ecranul de 15,6 inci cu imagine HD, cu siguranță veți simți un sentiment mai mare de imersiune și vă veți distra mult. În sfârșit, modelul are în continuare sistemul de răcire ROG Intelligent, care pe lângă faptul că ajută la menținerea echipamentului la temperatura ideală, contribuie și la o viață mai lungă a notebook-ului tău.

Laptop gaming Asus ROG 14” AMD Ryzen 9 Zephyrus

Jocul la computer nu este întotdeauna o sarcină ușoară, cu atât mai mult obținerea unui dispozitiv care oferă calitate la un preț mai mic. De aceea, acest laptop gaming Asus ROG Zephyrus poate fi o opțiune grozavă pentru cei care caută o alternativă mai ieftină. Adevărul este că dispozitivul vine cu un procesor AMD Ryzen 9, care pote depăși performanța Intel Core i7 de a 10-a generație. În plus, oferă o bună stabilitate jucătorilor cu cei 16 GB de RAM, ideal pentru jocurile high-end. De asemenea, ai o memorie internă de 1 TB, cu tehnologie SSD, care tinde să îmbunătățească performanța echipamentului tău. Toate acestea într-un model ceva mai compact decât alte laptopuri, cu un ecran full HD de 14 inci.

Laptop gaming Asus ROG 17.3” i7 GX701LXS

V-ați imaginat vreodată să aveți un laptop eficient pentru toate jocurile posibile? Ei bine, Asus ROG GX701LXS este un model atât de complet încât poate fi folosit pentru a juca orice tip de joc, inclusiv pe cele mai noi. Modelul are un procesor Intel Core i7 de generația a 10-a care garantează puterea. Totuși, tot acest potențial este maximizat cu o memorie RAM incredibilă de 32 GB și un SSD intern de 1 TB, pentru a permite o viteză și mai mare de performanță.

În plus, un alt punct culminant este ecranul imens de 17,3 inci, care este ideal pentru a avea acces la toată grafica garantată de placa grafică NVIDIA GeForce RTX 2080. Cu alte cuvinte, senzația ta de imersiune va fi mult mai mare. În sfârșit, trebuie menționat că modelul are deja un sistem ROG, care permite răcirea inteligentă a echipamentelor. Astfel, garantează o funcționare fără probleme și o durabilitate mai mare.

Oricine caută un laptopt gaming știe că nu este ușor să găsești modele capabile să răspundă tuturor nevoilor. Cu toate acestea, un laptop gaming Asus ROG se apropie foarte mult de ceea ce caută majoritatea jucătorilor. După cum puteți vedea, modelele Asus ROG sunt foarte bune și au multe de oferit jucătorilor. Din acest motiv, brandul s-a remarcat printre pasionații de jocuri video, în principal prin faptul că oferă calitatea necesară pentru a face față celor mai noi jocuri.