9.5 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Începutul primăverii aduce colecții noi și premii speciale pentru întreaga familie, în magazinele din Shopping City Sibiu

Cele mai citite

Primăvara aceasta este despre libertate de mișcare și ținute fresh și confortabile. Renunțăm treptat la hainele groase și începem să alegem pantofii sport, jachetele și paltoanele lejere. Noile colecții din magazinele Shopping City Sibiu întâmpină noul sezon cu modele care pun pe primul loc confortul, într-un outfit bine pus la punct. Câteva piese vestimentare bine alese vor funcționa în orice situație și în orice combinație. Nu este doar o investiție în confort, ci și o șansă de a îți pune în valoare stilul individual prin multitudinea de noi modele originale și variate care au acaparat magazinele.
„Monstrul șosetelor” prezintă noile colecții de premii, de la mic la mare
Noile colecții de primăvară au ajuns deja în magazinele tale preferate, iar clienții care cumpără de minimum 200 de lei și scanează bonul în aplicația SPOT pot câștiga pe loc o pereche de șosete, iar prin tragere la sorți marele premiu, o mașină de spălat.
Cum?

  1. Cumpără ținuta preferată din noile colecții, în perioada 15 martie – 10 aprilie, în valoare de minim 200 lei;
  2. Scanează bonul în aplicația SPOT , în aceeași zi în care ai făcut cumpărăturile;
  3. Vino la zona special amenajată de la Info Point și primești premiul pe loc: o pereche de șosete colorate* (la alegere: de bărbați / femei / copii)
  4. Te înscrii la tragerea la sorți pentru marele premiu: Monstrul șosetelor, adică o mașină de spălat, 2 în 1, cu uscător de rufe.

Iată ce se poartă în această primăvară și ce să pui pe lista de shopping când vii la mall.


, chunky, sau pantofii colorați din materiale combinate rămân și în acest an în topul preferințelor, fiind un simbol al personalităților puternice. Modele originale, pe care nu vrei să le ratezi, fac parte din oferta celor mai iubite magazine, printre care și Tezyo, Humanic, Deichmann, CCC, Benvenuti, Amely.
Pentru întâlnirile în oraș și ținutele office de birou, Shopping City Sibiu îți propune o selecție de piese din materiale sustenabile, confortabile, la prețuri accesibile și în croiuri ce nu se demodează. Magazine precum H&M, C&A, Takko, New Yorker, Orsay, Reserved, Poema, LC Waikiki sau Lee Cooper și multe altele te invită să explorezi tendințele primăverii și să îți pregătești cele mai cool sacouri, jachete și paltoane de primăvară.
Dacă ești în căutarea unor ținute confortabile și în tendințe pentru cei mici, H&M este locul ideal de unde poți achiziționa accesorii, încățăminte și haine confortabile pentru copii, în culori vesele și cu imprimeuri amuzante. Designerii Reserved traduc rapid inspiraţiile şi tendinţele globale direct de pe podiumuri în colecţii prêt-à-porter casual, pentru femei, bărbați și copii.
[the_ad id=”241903″]

Despre Shopping City Sibiu
Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.
Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.
În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.
În luna octombrie 2021, Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.
Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Pompierii sibieni, prezenți pe Bulevardul Victoriei

Pompierii sibieni desfășoară un exercițiu, joi dimineața, pe Bulevardul Victoriei din municipiu, la rectoratul ULBS."Vă informăm că în acest...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect