Connect with us

Sport

PUMA Sibiu, cel mai bun club de taekwondo din ţară

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Campionatul Naţional de Tae­kwondo, desfăşurat în 27 – 28 fe­bruarie la Sibiu, a confirmat po­ten­ţialul deosebit pe care îl are echipa PUMA Sibiu. Sportivii legimitaţi la acest club au dat totul în ring şi au reuşit în final să-şi adjudece primul loc pe podium. Au reuşit în acest fel să învingă cluburi de renume la nivel naţional din Oradea, Baia Mare şi Cluj. Campionii naţionali la taekwondo, lupta pe echipe sunt: Alin Lazurca, Adrian Bibu, Iulian Bibu, Emanuel Bokor, Ioan Molnar şi Dan Mărginean. Clubul sibian a obţinut rezultatate foarte bune şi la individual. Adrian Bibu este campion naţional la categoria 80 kg, Alin Lazurca a devenit vicecampion la categoria 71 kg, iar Emanuel Bokor tot vicecampion naţional la categoria +80 kg. De asemenea, Dan Mărginean şi-a adjudecat titlul de vicecampion la categoria -54 kg, Iulian Bibu s-a clasat pe locul al treilea la categoria -80 kg, iar Radu Bustiuc a ocupat poziţia a treia la categoria lupte – junori. Pe podium a urcat şi Remus Stolnicu. Sportivul, legitimat la PUMA Sibiu a ob­ţinut locul I la tull centuri coloroate (sec­ţiunea juniori). Campionatul Na­ţi­onal de Tae­kwon­do de la Sibiu a fost un adevărat succes şi datorită bunei organizări. În total au participat 184 de sportivi, a căror evoluţie a fost ur­mărită din tribune de peste 1.200 de spectatori. “Suntem mulţumiţi pentru rezultatele pe care le-am obţinut şi mai ales ne bucură faptul că am reuşit să aducem la Sibiu Campionatul Naţional de Taekwondo” a spus Adrian Bibu, vicepreşedinte la Clubul PUMA Sibiu. Alţi sibieni cştigători Echipa de juniori a CS HWARANG Sibiu s-a clasat pe locul I la tull şi la luptă, la ultima probă înfruntând 10 echipe din toată ţara. Echipa clubului a fost formată din sportivii: Neagu Dorian, Tu­dor Răzvan, Bădilă Robert, Băilă Alexandru şi Neagu Radu. Clubul CS HWARANG a cştigat 13 medalii la seniori şi juniori, dintre care 3 de aur, 3 de argint şi 7 de bronz, într-o competiţie unde au participat 21 de cluburi şi peste 175 de sportivi din toata ţara. În urma alegerilor, la nivel de federaţie, care au avut loc în 27 februarie la Sibiu, Birluţ Florin este încă un mandat membru al Biroului Federal şi preşedinte al Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Judeţ

Luni se vând bilete la Gaz Metan – Sepsi Sfântu Gheorghe

Avatar

Publicat

pe

Gaz Metan joacă luni, de la ora 18, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a zecea din Liga I. Biletele la acest meci se pun în vânzare luni începând cu ora 15, la casieria Stadionului Gaz Metan.

Prețul unui bilet este de 25 lei la Tribuna oficială, respectiv 10 lei la Tribuna 1 și Tribuna 2. De asemenea, biletele pot fi deja achiziționate online, de pe BILETE.RO.

PUBLICITATE

Conform actualului protocol în vigoare, spectatorii trebuie să aibă asupra lor la intrarea pe stadion dovada vaccinării anti-COVID-19, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare. Aceasta poate fi prezentată pe telefonul mobil sau pe suport de hârtie.

De asemenea, au acces persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore, în format fizic. Totodată, vor avea acces și spectatorii care prezintă dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Federația Română de Fotbal a aprobat noul protocol medical prin decizie de Comitet de Urgență. Concret, a fost modificat Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor. Cea mai importantă modificare este cea referitoare la faptul că minorii nu mai sunt obligați să se testeze, fiind astfel exceptați de la regula testării, atât ca sportivi, cât și ca suporteri.

PUBLICITATE

CITEȘTE MAI MULT

Sport

FC Hermannstadt joacă astăzi în șaisprezecimile Cupei României

Avatar

Publicat

pe

FC Hermannstadt joacă, în această după amiază, în deplasare, împotriva celor de la Club Atletic Oradea în șaisprezecimile Cupei României.

Club Atletic Oradea evoluează în prezent în Liga 3, seria 10, unde ocupă locul 2 cu 10 puncte după primele 4 etape. De asemenea, în etapa precedentă de Cupa României, bihorenii au reușit o performanță notabilă, eliminând pe cei de la ,,U” Cluj, cu scorul de 2-1.

PUBLICITATE

De cealaltă parte, FC Hermannstadt a trecut în turul 4 de cei de la A.F.C.Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 3-1 la penalti-uri, după ce în timpul regulamentar de joc scorul a fost 0-0. Pentru această confruntare din lotul sibienilor vor lipsi fundașul central Paul Antoche, mijlocașul defensiv Mino Sota și playmakerul Ionuț Năstăsie, accidentați.

Partida dintre Club Atletic Oradea și FC Hermannstadt se dispută astăzi, de la ora 16:30, pe Stadionul “Iuliu Bodola” din Oradea. Partida va fi transmisă live pe pagina de facebook oficială a clubului FC Hermannstadt.

 ,,Așa cum am declarat și în trecut, Cupa României este o competiție care ne interesează. S-a văzut acest lucru și în meciul precedent cu Odorheiu, chiar dacă ne-am calificat mai greu. Să nu uităm de faptul că atunci veneam după o pauză competițională care ne-a scos oarecum puțin din ritm.

PUBLICITATE

Pe de altă parte, este o ocazie în plus pentru fotbaliștii care au primit mai puține minute până acum să demonstreze că au valoare. Sunt convins că vor face asta în meciul cu cei de la Oradea. Vor fi mai multe schimbări în primul XI, însă sper ca ele să fie decisive, în favoarea noastră”, a declarat tehnicianul sibienilor, Marius Măldărășanu.

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT

Judeţ

Gaz Metan începe lupta în Cupa României, în deplasare, cu Concordia Chiajna

Avatar

Publicat

pe

Gaz Metan Mediaș joacă, miercuri după amiaza, în 16-imile Cupei României cu Concordia Chiajna, în deplasare.

Medieșenii abordează partida cu un moral excelent după victoria din deplasare, 2-1, cu Rapid, de vinerea trecută. Succesul a coincis cu prima partidă a lui Ilie Poenaru în rolul de tehnician al “lupilor negri”.

PUBLICITATE

Medieșenii se așteaptă la o partidă dificilă la Chiajna din două motive: Concordia joacă foarte bine în acest început se sezon al ligii secunde, anunțându-se o candidate certă pentru promovarea în Liga I, iar pe de altă parte fotbaliștii lui Ilie Poenaru trebuie să se adapteze rapid la gazonul de la Chiajna, unul artificial.

Chiar și în aceste condiții, Ilie Poenaru nu concepe alt rezultat decât victoria și a spus că Gaz Metan trebuie să-și respecte blazonul de formație din prima ligă. Partida dintre Concordia Chiajna și Gaz Metan se dispută miercuri după amiaza de la ora 16.30.

“Eu îmi doresc să câștig fiecare partidă. Întâlnim o echipă foarte bună, care după toate rezultatele de până acum și după felul în care joacă, are șanse mari să promoveze anul viitor în Liga I, deci mă aștept la un meci foarte greu. În plus, jucăm și pe un teren sintetic și va trebui să ne adaptăm foarte repede.

PUBLICITATE

Trebuie să câștigăm această partidă pentru că suntem echipă de Liga I și trebuie să ne respectăm blazonul”, a spus noul tehnician al medieșenilor, Ilie Poenaru.

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

PUBLICITATE

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE