13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FOTO: Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Sibiu

Cele mai citite

Sâmbătă seara, Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Aeroportul Sibiu, de unde a fost preluată de Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului. Mitropolitul Ardealului.

Acesta a oficiat o slujbă de mulţumire în Catedrala mitropolitană, iar mai apoi Sfânta Lumină a fost dăruită preoţilor din Sibiu şi împrejurimi pentru a fi oferită credincioşilor din parohii.

„Sfânta Lumină pogorâtă astăzi în biserica de pe mormântul Mântuitorului Iisus Hristos a fost adusă în Sâmbăta Mare la Sibiu, prin eforturile fraţilor Mircea şi Sorin Leţiu. Sfânta Lumină a fost oferită la Aeroportul Internaţional din Sibiu Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, care a împărţit mai apoi Sfânta Lumină delegaţiilor din eparhiile sufragane Mitropoliei Ardealului, protopopilor, preoţilor şi credincioşilor prezenţi, în condiţii de siguranţă sanitară impuse de această perioadă de pandemie.

Sfânta Lumină a fost adusă apoi la Catedrala mitropolitană din Sibiu unde va fi împărţită credincioşilor la miezul nopţii. Ierarhul a oficiat o slujbă de mulţumire în Catedrala mitropolitană, iar mai apoi a împărţit Sfânta Lumină preoţilor din Sibiu şi împrejurimi veniţi să primească acest mare dar pentru a-l oferi la rândul lor credincioşilor din parohii”, informează site-ul Mitropoliei Ardealului.

FOTO: Mitropolia Ardealului

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect