fbpx
Connect with us

Info utile

Restricții importante de trafic între 3 și 6 iulie, cu ocazia Turului Ciclist al Sibiului

Avatar

Published

on

Sunt anunțate restricții de trafic în perioada 3-6 iulie pentru Turul Ciclist al Sibiului 2021.

Cu ocazia desfășurării Turului Ciclist al Sibiului și al evenimentelor conexe acestuia, vor fi instituite mai multe restricții de circulație pe trasee.

Advertisement

SÂMBĂTĂ, 3 IULIE

Pentru desfășurarea Prologului, se va închide circulația între orele 15:00 -21:00 pe traseul: Piața Mare, Piața Huet și străzile Odobescu,Centumvirilor,Tribunei (între Mitropliei și Bastionului), Mitropoliei, N.Bălcescu, Cetății, Papiu Ilarian, Tipografilor și Arhivelor.

Se interzice parcarea în următoarele zone de pe traseu:

Advertisement

1. Piața Mică, în zona Turnul Sfatului, partea stângă, paralel cu Biserica Catolică, între orele 07.00 – 00.00

2 . Str. Al. Odobescu, de la intersecție cu str. Mitropoliei și până la intersecție cu str. Centumvirilor.

3. Strada Centumvirilor.

Advertisement

4. Str. Tribunei (sectorul dintre str. Centumvirilor și str.Mitropoliei).

5. Str. Cetății (din Piața Unirii și până la intersecție cu str. Papiu Ilarian).

6. Str. Papiu Ilarian (între str. Cetății și str. Tipografilor).

Advertisement

7. Primele 8 locuri de parcare de la ambele capete de pe str. Tipografilor, pe sectorul dintre străzile Papiu Ilarian și Arhivelor.

8. Str. Arhivelor și str. Piața Schiller.

DUMINICĂ, 4 IULIE,

Advertisement

Pentru pentru desfășurarea competiției conexe King of the Mountain (cursă de șosea) și a etapei 1 a Turului Ciclist al Sibiului:

Se închide circulația pe străzile Tribunei, Al. Odobescu și Masarilor între orele 12.00 -12:30, şi se interzice parcarea pe strada Măsarilor între orele 11:00 – 12:30.

Se închide accesul pe drumul județean DJ 106A de la cabana Curmătura Ștezii – până în Păltiniș (intersecție cu Drumul Vechi), în intervalul orar 13:45 – 16:00.

Advertisement

Se inchide accesul pe DJ 106A dinspre Gura Râului pe DJ 106 J, după cum urmează: spre Curmătura Ștezii între orele 13:00-15:00 respectiv spre Păltiniș între orele 14:15 -17:00.

Se restricționează accesul pe drumul județean DJ 106A de la cabana Curmătura Ștezii – până în Păltiniș (intersecție cu Drumul Vechi) în intervalul orar aproximativ: 16:00 – 17:00.

Se interzice parcarea în Stațiunea Păltiniș pe locurile situate între intersecția cu DJ 106 A spre la Santa și până la Telescaun Pârtia Oncești între orele 7-18, inclusiv parcarea de lângă terenul de sport.

Advertisement

Se închide circulația pe tronsonul de drum al DJ 106 A dintre Drumul Vechi și Telescaun Păltiniș între orele 10-18.

LUNI, 5 IULIE

Pentru pentru desfășurarea competiției conexe Transfăgărășan Challenge și a etapei a 2-a a Turului Ciclist al Sibiului:

Advertisement

Se închide circulația pe străzile Tribunei, Al. Odobescu și Măsarilor între orele 10.30 -11:00, şi se interzice parcarea pe strada Măsarilor între orele 09:30 – 11:00.

Între orele 10:00 – 17:30 se va închide circulația prin tunelul rutier de la Balea Lac, DN 7C Transfăgărășan, km 115+926 – km 116 +808.

De asemenea vor exista restricționări ale traficului pe porțiuni ale DN 7C între Cârțișoara și Bâlea Lac între orele 11:00 – 13:00 si 14:00-17:00.

Advertisement

MARȚI, 6 IULIE

Pentru Etapa a 3-a a Turului Ciclist al Sibiului:

Se interzice parcarea pe străzile Târgul Peștelui și Al. Odobescu (de la Teatrul Gong până la strada Mitropoliei) în intervalul orar 06:00 – 21:00.

Advertisement

Se închide circulația pe străzile Tribunei, Al. Odobescu și Măsarilor între orele 15.00 -15:30 şi se interzice parcarea pe strada Măsarilor între orele 14:00 – 15:30.

Se închide circulația între orele 19:00-21:00 pe străzile Mitropoliei (între str. Tribunei și str. A.Odobescu), A. Odobescu, Konrad Haas și Măsarilor (între K.Haas și str. Cojocarilor).

Informarea locatarilor şi a automobiliştilor se va face prin panouri de avertizare şi flyere.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info utile

Se opreşte energia electrică în Mediaş

Avatar

Published

on

Pentru efectuarea unor lucrări programate, se va întrerupe furnizarea energiei electrice, după cum urmează:

MARTI 3 AUGUST

Advertisement

· între orele 8-16 în MEDIAS, strazile: SOSEAUA SIBIULUI, NR.63, BL.5.

În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate. Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina de web a societăţii: www.sdeets.ro rubrica „Întreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-500-929.

Advertisement
Continue Reading

Fapt Divers

Luna august va fi una foarte caldă. ANM a transmis prognoza lunii viitoare

Avatar

Published

on

Vom avea parte de o lungă august foarte caldă, cu temperaturi peste cele normale pentru respectiva lună a anului. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna august. În unele zone valul de caniculă va persista. 

În intervalul 2-9 august, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sudice și sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Advertisement

Între 9 și 16 august, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

În săptămâna 16-23 august, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea sud-vestică a teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În ultima săptămână a lunii viitoare, între 23 și 30 august, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru acest interval, în jumătatea de sud-vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Advertisement

Continue Reading

Fapt Divers

Pașaportul COVID, obligatoriu din acest week-end la intrarea în Germania

Avatar

Published

on

Toate persoanele care intră în Germania, inclusiv din țările UE sau din cele aflate pe lista verde (așa cum este România), trebuie să prezinte, din acest week-end, certificatul care dovedește fie vaccinarea, fie trecerea prin boală sau o testare recentă negativă.

Până acum doar persoanele care veneau din zonele de risc trebuia să prezinte astfel de documente, iar dintre țările europene, doar călătorii care veneau din Marea Britanie, Spania și Olanda erau obligați să prezinte certificatul verde (sau Corona Pass).

Advertisement

Liderii regionali spun că vor face eforturi pentru a uniformiza regulile de intrare în țară, care acum sunt diferite de la un land la altul, sau la aeroporturi față de punctele de trecere a frontierei terestre, a anunțat Biziday.

Decizia autorităților de a permite doar celor vaccinați, testați sau trecuți prin boală să intre în țară vine pe fondul îngrijorării din ce în ce mai mari că întoarcerea din vacanțe ar putea contribui la alimentarea celui de-al patrulea val.

Germania a înregistrat, joi, 3.142 de noi cazuri, în timp ce media zilnică a cazurilor noi în Marea Britanie este de aproape 30 de mii. Până acum peste 61% din populația Germaniei (sau 73% din cea adultă) a primit cel puțin o doză de vaccin.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement

DELGAZ

Advertisement

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE