fbpx
Connect with us

Info utile

S-a reluat activitatea la ghişeele de eliberare a cazierului judiciar

Avatar

Published

on

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar ROCRIS a fost modernizat și actualizat.

Astfel, încă de ieri, activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar a fost reluată la toate ghișeele organizate la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, respectiv la nivelul polițiilor municipale și orășenești.

Advertisement

“Ca elemente de noutate precizăm că pentru eliberarea certificatului de cazierul judiciar nu mai este obligatorie completarea cererii, ci doar prezentarea actului de identitate polițistului de la ghișeu. Iar începând de astăzi, 1 iulie, certificatele de integritate comportamentală vor fi eliberare în aceleași condiții în care se eliberează certificatele de cazier judiciar, la toate subunitățile din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

Informații complete referitoare la programul de lucru al ghișeelor și condițiile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și/sau a certificatelor de integritate comportamentală găsiți accesând acest link https://sb.politiaromana.ro/ro/utile/documente-eliberari-acte/cazier-judiciar”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info utile

FOTO Trafic blocat total pe DN 1 în zona Haltei Veștem

Avatar

Published

on

Traficul rutier este blocat complet la această oră pe Drumul Național 1 pentru ridicarea de pe șosea a unui TIR.

Inspectoratul de Poliție al județului Sibiu informează că la această oră traficul rutier este blocat total în zona Haltei Veștem, pe Drumul Național 1, pe ambele direcțiidin cauza intervenției unui utilaj pentru ridicarea unui TIR răsturnat în această dimineață, pe direcția Sibiu – Vâlcea.

Advertisement

UPDATE ORA 11: Traficul rutier a fost reluat în ambele direcţii.

Continue Reading

Info utile

Se oprește furnizarea apei pe zeci de străzi din Mediaș

Avatar

Published

on

Un defect apărut pe o conductă de transport a apei va afecta zeci de străzi din Mediaș în cursul zilei de miercuri.

Astfel, operatorul de apă din municipiu, Apa Târnavei Mari anunţă sistarea apei potabile miercuri, 4 august, între orele 9-18 pe mai multe străzi din municipiu.   

Advertisement

Este vorba despre Șoseaua Sibiului – de la intersecția cu strada Hermann Oberth și până la ieșirea din oraș ( doar la imobilele situate pe partea stângă în sensul de mers către Sibiu), Hermann Oberth nr. 35, Ioan Slavici, Ep. Ioan Bob – parțial, Mestecăniș, Cosmin, Tudor Vladimirescu, Școlii, George Barițiu, Sticlei, Gravorilor – parțial, până la intersecția cu strada A.P. Cehov, Iuliu Maniu, Rubinului, Ștefan cel Mare, Iacob Pisso, Cibin, Sebeș, Vlădeasa, Blajului, Alba Iulia, Câmpeni, Libertății, Calafat, Lupeni, Rovinari, Călugăreni, Fântânele, Blajului, Dorobanți, Vaslui, Milcov, Vidraru, Sadu, cartier Ighișului, cartier Cartier Baron von Stromberg.

“Sistarea furnizării apei potabile se impune ca urmare a intervenției pentru remedierea unui defect pe conducta de transport apă potabilă DN 400, de la intersecția Șoselei Sibiului cu strada Tudor Vladimirescu”, au informat reprezentanții Apa Târnavei Mari Mediaș.

Advertisement
Continue Reading

Info utile

S-au ridicat restricțiile de tonaj în 19 județe

Avatar

Published

on

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis astăzi că se vor ridica restricțiile de tonaj din 19 județe, dar se mențin în alte 22 de județe afectate de caniculă.

În urma prognozelor emise de către Administrația Națională de Meteorologie, CNAIR a decis ca începând cu data de 2 august, ora 16.00, să se ridice restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t. Județele care scapă de aceste restricții sunt Caraș Severin, Timiș, Arad, Hunedoara, Sibiu, Alba, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Brașov, Mureș, Bistrița Năsăud, Maramureș, Covasna, Harghita, Neamț, Suceava și Botoșani.

Advertisement

În schimb, pentru 22 de județe sunt încă în vigoare aceste restricții. Cele vizate în continuare sunt Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Teleorman, Argeș, Giurgiu, București, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău, Iași, Vaslui, Galați, Brăila, Ialomița, Călărasi, Tulcea și Constanța.

,,Reamintim că astăzi, 02.08.2021, în intervalul orar 12:00 – 20:00, rămân în vigoare restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t în județele afectate de caniculă, după cum urmează: Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Teleorman, Argeș, Giurgiu, București, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău, Iași, Vaslui, Galați, Brăila, Ialomița, Călărasi, Tulcea și Constanța”, declară reprezentanții CNAIR.

CNAIR reamintește conducătorilor auto care sunt categoriile care vor face excepție de la această regulă:

Advertisement
 • transporturilor de persoane;
 • transporturilor de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală;
 • vehicule care participă la intervenţii în caz de forţă majoră;
 • transporturi funerare;
 • transporturi poştale;
 • transporturi de echipamente de prim ajutor;
 • transporturi pentru distribuire de carburanţi;
 • transporturi de mărfuri sub temperatura controlată;
 • transporturi pentru tractări vehicule avariate;
 • transporturi pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate;
 • transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării;
 • transporturi apă îmbuteliată;
 • transporturi produse provenite din exploatări agricole;
 • transporturi militare implicate în exerciţii multinaţionale.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement

DELGAZ

Advertisement

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE