12.9 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Mai mulți bani și mai multe posturi, pentru Spitalul Județean Sibiu

Cele mai citite

În urma rectificării bugetului propriu,  în ședința ordinară din 26 octombrie, Consiliul Județean Sibiu a alocat fonduri către capitolul Sănătate. Astfel, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a primit 204.000 lei pentru lucrările suplimentare absolut necesare pentru finalizarea obiectivului de investiție Secția ORL- Reabilitare imobil

De asemenea, consilierii județeni au votat în unanimitate suplimentarea numărului de posturi pentru Spitalul Județean Sibiu. Aceste posturi sunt necesare pentru secțiile în care în ultima perioadă s-au constat dificultăți în desfășurarea activității cu personalul existent, pentru care au fost amânate acordarea concediilor de odihnă și acordarea zilelor libere corespunzătoare activității prestate în zilele de sărbătoare și în repaus săptămânal.

Laboratorul Clinic de Analize Medicale a primit un post de registrator medical, pentru activitatea de recepţie probe şi înregistrare rezultate din Compartimentul de Microbiologic, unde rezultatele sunt introduse manual

Cabinetul de Diabet din cadrul Ambulatoriului integrat a primit 0,5 post de medic, având în vedere faptul că multe consultaţii nu au fost decontate de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza lipsei de personal de specialitate.

Pentru Secţia Clinică Dermatovenerologie s-a aprobat un post de asistent medical, iar Secţia Clinică Obstetrică Ginecologie II Sala de naşteri a fost suplimentată cu 2 posturi de asistent medical, având în vedere creşterea numărului de naşteri şi dotarea insuficientă cu aparatură de monitorizare pe parcursul travaliului.

Laboratorul Clinic de Radiologie are încă un post de asistent medical, ca urmare a dotării Laboratorului Stomatologie cu un nou aparat de imagistică digitală panoramică.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Copil de 3 ani accidentat de un autoturism

Un copil de 3 ani a fost rănit într-un accident produs luni seara pe strada Doamna Stanca, din Șelimbăr.Din...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect