Acum citesti:
Noi proiecte de investiții pentru SCJU
Intreg articolul 2 minute de lectura

Noi proiecte de investiții pentru SCJU

Procesul de renovare, extindere şi modernizare a pavilionului secției Clinice O.R.L continuă, stadiul lucrărilor ajungând la circa 75%, anunță reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu (SCJU). Valoarea lucrării este de aproape 5,2  milioane, finanţare asigurată de către Consiliul Judeţean Sibiu. S-au făcut, de asemenea, o serie de achiziții în materie de aparatură, achiziții sponsorizate de diferiți agenți economici.

„Mulțumim tutore celor care, prin sponsorizările și donațiile acordate, contribuie la procesul de dezvoltare a spitalului și sperăm că vor fi în continuare alături de noi și, de ce nu, că alte companii reprezentative din Sibiu, le vor urma exemplul”, a precizat managerul SCJU Sibiu, Ec. Cornel Benchea.

În altă ordine de idei au fost anunțate o serie de proiecte ale Consiliului Județean Sibiu pentru spital. Unul dintre proiecte este reabilitarea secției de Neurologie prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II. Valoarea finanțării nerambursabile este de peste 30 de milioane lei. Aproximativ 18 milioane lei se vor investi în reabilitarea clădirii, iar restul de aprox. 12 milioane lei vor fi destinați dotărilor. Daniela Câmpean, președintele CJ spune că proiectul a trecut de etapele de evaluare și se va semna în curând contractul de finanțare, urmând ca în iarnă să fie realizat proiectul ethnic. Un al doilea proiect este în stadiu de pre-contractare și are ca scop principal reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul spitalului. Valoarea nerambursabilă a proiectului depășește 44 de milioane lei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.