Acum citesti:
Stă în puterea noastră să o ajutăm pe Livia să meargă
Intreg articolul 2 minute de lectura

Stă în puterea noastră să o ajutăm pe Livia să meargă

Livia și George Dumitrică sunt tineri căsătoriți, dar în locul fericirii de a avea un copil, duc povara unui destin greu încercat. Sunt căsătoriți de aproximativ un an, se iubesc și construiesc împreună vise. Își doresc să-și cumpere o casă, să se angajeze și Livia și să aibă tăria de a înfrunta, împreună toate obstacolele.

Tânăra are 22 de ani. Când avea 3 luni, în urma unei convulsii și a unei perfuzii aplicate greșit, i-a fost afectată partea locomotorie și vederea. A fost diagnosticată cu parapareză spastică, encefalopatie infantilă și strabism convergent. De la punerea diagnosticului și până astăzi a suferit 8 intervenții chirurgicale prin care s-a încercat alungirea tendoanelor, însă Livia continuă să meargă cu greutate și să aibă dureri.

Barselona, o șansă de aproape 4.000 pe lună

În urmă cu ceva timp au descoperit o clinică în Barcelona, unde Livia poate face o terapie care să funcționeze. Medicii de acolo i-au studiat dosarul și sunt șanse mari, ca în urma acestei terapii, multe din problemele locomotorii ale fetei să fie rezolvate. Acum însă, pentru cei doi tineri urmează un munte înalt și abrupt de urcat. Costurile sunt de 3.800 de euro pe lună, la care se adaugă cele de masă, cazare și transport.

Este imposibil pentru cei doi soți să-și permită tratamentul. Noi, însă, îi putem ajuta, mână de la mănă, puțin câte puțin! O facem conștient că, de data asta, ajutăm pe cineva care merită.

Nu uitați, căutând binele altora, îl găsim pe al nostru.

 

Cei care doresc să ajute pot dona în conturile:

Cont IBAN LEI – RO17BRDE390SV38209103900

Cont IBAN EURO – RO75BRDE330SV00739863300

COS SWIFT BRDEROBU

e5242917-ba3c-401a-98e3-7f4e75153222

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.