5.8 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Vila Hygeia Sibiu noua resedinta pentru seniori si bolnavi cronici

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite


Vila Hygeia in centrul Sibiu este o adevărată reședință pentru seniori. Aceasta a fost proiectată în colaborare cu renumita Școală Postliceală Sanitară Hygeia din Sibiu și cu profesorii universitari din cadrul Facultății de medicină din Heidelberg – Germania.
Personalul reședinței este format din medici specialiști în geriatrie și gerontologie și din asistente medicale care au absolvit cu succes Școala P.S. Hygeia, și au experiență profesională de durată în azilele și clinicile din Germania.
Întregul personal medical specializat in azile de seniori in Germania, infirmiere specializate in Germania si Italia,  au misiunea de a implementa informațiile și tehnicile de nursing din domeniul de îngrijire vârstnici în cadrul Vilei Hygeia. De asemenea medici de familie,psihologi, psihiatri, kinetoterapeuti si ergoterapeuti
Iar beneficiarii acestor servicii de înaltă calitate medicală sunt seniorii noștri.
Vila Hygeia oferă pacienților imobilizați sprijin și îngrijire medicală de calitate superioara 24 din 24 de ore.
Seniorii beneficiază de activități fizice, mentale și spirituale de petrecere a timpului în cadrul vilei, ceeea ce îi ajută în confortul fizic și psihic, iar atenția lor se mută din sfera bolii și a suferinței în cea a echilibrului.
De asemenea, Vila Hygeia oferă posibilitatea menținerii unei vieți sociale prin relaționarea cu persoane de aceeași vârstă, care trec prin aceleași schimbări și se confruntă cu aceleași dificultăți.
Astfel, Vila Hygeia, oferă o alternativă fidelă a propriului cămin, dar la standarde de înaltă calitate medicală, socială și sanitară, atât pentru persoanele vârstnice, cât și pentru cei imobilizați, care necesită o supraveghere medicală permanetă și programe individuale.
Vila Hygeia Sibiu fiind o reședință de lux si de empatie pentru seniori prețuiește foarte mult calitatetea si nu cantitatea. Pentru asigurarea calității, Vila Hygeia dispune momentan de 25 de locuri. Astfel, vom acorda servicii de calitate fiecărui locuitor în parte pentru nevoile sale.
Viziunea si misiunea noastra este de a acompania pacienti nostri la varsta a treia ceea ce inseamna o faza importanta in viata
La Vila Hygeia viziunea și misiunea noastră presupune oferirea unui confort fizic, psihic, social și medical pentru pacienții noștri aflați la vârsta a treia, aceasta reprezentând o fază importantă în viața lor.
Când au nevoie persistentă de liniște, empatie, atenție, siguranță, comunicare, socializare, asistență religioasă și mai ales de servicii medicale.
Pacienții nostri beneficiază de profesionalismul nostru, de experiența noastră în domeniul nursing-ului, de empatia și motivația noastră de ai oferi posibilitatea conviețuirii în continuare într-o atmosferă pozitivă și plină de speranță, cu un nivel ridicat de trai.
Oferim seniorilor consultații pshihologice, excursii în natură, meditații, vizite la teatru, concerte simfonice și alte activități sociale, care le vor aduce o starea pozitivă.
Pe lângă terapia oferită de psihologii și terapeuții noștri, oferim terapie cu animale sau cursuri de grădinărit, de croșetat, tricotat, gastronomie, audiții de muzică clasică și populară, seri de lectură si ore de cateheză sau întâlniri duhovnicești.
Jocuri de remi, table, șah sau cărți.Întâlniri anuale cu personalități din lumea artistică, socială, culturală pentru un dialog interuman, deschis spre socializare, speranță și îndreptat spre valorificarea existenței seniorilor în viața societății.
De asemenea, Vila Hygeia organizează pentru locuitori săi și familile lor, de doua ori pe an, excursii în împrejurimile Sibiului ca legatura in familie sa ramine constanta. În această perioadă persoanele vârstnice își petrec un timp de calitate împreună cu cei dragi.
Fiecare vîrstă are frumusețea ei, important este să o regăsim în noi, de aceea echipa Vilei Hygeia valorifică calitățiile fiecărui senior, îl ajută și îl ghidează să se redescopere, să se iubească și să prindă curajul să spere, să fie activ pentru propria sa condiție fizică și psihică, ceea ce duce involuntar la prelungirea vieții.
Vila Hygeia este „ACASĂ”!!! „ACASĂ” înseamnă pentru personalul vilei și pentru seniori în primul rând o atmosferă placută, curată, în siguranță, cu multe zîmbete, empatie, respect, responsabilitate și comunicare. Iar în al doilea rând, ne integrăm familial, seniorii observă și relaționează cu persoane de aceeași vârstă, care trec prin aceleași schimbări și se confruntă cu aceleași dificultăți. Dar un mare benefeciu este că fiecare vârstnic regăsește în fiecare membru al personalului vilei un fiu sau o fiică, un nepot sau o nepoată, iar la rândul său fiecare angajat al vilei Hygeia câștigă un părinte sau un bunic în viața lui.
VÂRSTNICII sunt COMOARA NOASTRĂ, ei au o adevărată calitate și anume ÎNȚELEPCIUNEA – COMOARA cea mai aleasă a OMULUI – abilitatea de-a trăi viața cu chibzuință și pricepere!
Informati suplimentare:
www.vilahygeia.com
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect