Acum citesti:
Număr mai mare de consultații la Policlinica Spitalului Județean Sibiu la cele mai solicitate specialități
Intreg articolul 1 minute de lectura

Număr mai mare de consultații la Policlinica Spitalului Județean Sibiu la cele mai solicitate specialități

Din dorința de a acorda pacienților servicii medicale de calitate în cadrului Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica) și de a crește permanent gradul se satisfacție al acestora, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Sibiu, aduce la cunoștința cetățenilor extinderea programului de consultații din ambulatoriu pentru mai multe specialități foarte solicitate.

Astfel, din luna aprilie, pentru specialitățile boli interne, cardiologie, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, ortopedie și dermatologie, pacienții cu bilet de trimitere de la medicul de familie pot fi consultați atât dimineața cât și după – amiaza, în intervalul orar 7-19. Programările se pot face la numerele de telefon 0269.253581 și 0269.431140 sau direct la fișierul din cadrul policlinicii. De asemenea, informații privind medicii disponibili pot fi obținute prin aceleași modalități.

Prin creșterea programului de consultații pentru specialitățile menționate, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu vizează evitarea aglomeraţiei, eficientizarea programărilor şi asigurarea confortul pacientului, astfel încât consultațiile din ambulatoriu să se realizeze cât mai prompt.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.