fbpx
Acum citesti:
Studenții Farmaciști din toată țara se reunesc la Sibiu pentru FASFR Academy.
Intreg articolul 3 minute de lectura

Studenții Farmaciști din toată țara se reunesc la Sibiu pentru FASFR Academy.

În perioada 22-25 noiembrie 2018 peste 150 de studenți farmacişti de la toate Universitățile din România vor participa la Sibiu la un eveniment destinat dezvoltării personale. Federația Asociaților Studenților Farmaciști din România împreună cu Organizația Studenților Farmaciști din Sibiu organizează evenimentul de amploare FASFR Academy, destinat viitorilor farmaciști.

FASFR Academy este axat pe cunoaștere și dezvoltare personală, dar în cadrul panelurilor se vor aborda şi teme de actualitate din domeniul Sănătății. Programul educațional este împărțit pe durata a trei zile, în care participanții vor învăța, se vor descoperi şi vor pleca cu dorința de a schimba modul în care privesc Sistemul de Sănătate. Deschiderea evenimentului va avea loc la Facultatea de Litere în data de 22 noiembrie, de la ora 17:00.

Profesioniști din domeniul farmaceutic și medical precum Vasi Rădulescu, medic cardiolog și fondatorul conceptului ”Leapșa de sănătate”și Ioana Ursu, fost Secretar de Stat în Ministerul Sănătății și fondator mappinghealth.ro vor ajuta tinerii studenți care își doresc să facă o schimbare pentru sistemul sanitar din România să își găsească motivația pentru a ajunge acolo unde aspiră, în cadrul panelului ”Motivation Talk”.

Ioana Ursu va fi prezentă în cadrul panelului ”Circuitul medicamentului- de la nevoie la acțiune”, alături de alți specialiști din domeniu, pentru a le face cunoscut studenților procesul de dezvoltare al medicamentelor.

Evenimentul este dedicat dezvoltării personale a studenților, iar pentru acest lucru vor fi susținute Workshop-uri precum: Public Speaking, 7 habits of effective people, Teamwork, Advocacy, Personal Branding, Comunicarea cu pacientul și multe altele. Fiind un eveniment cu și despre sănătatea publică, se va organiza și o Campanie de Sănătate cu numele ”Fight the Flu”. Aceasta are ca scop informarea publicului larg despre răceală și gripă și diferențele dintre aceste patologii, iar sâmbătă voluntarii, viitori farmacişti, se vor afla la intrarea din parcul Astra, între orele 14.30-16.30, împărțind flyere şi discutând cu oamenii și organizând o tombolă cu întrebări legate de tema campaniei.

 

Mulțumim sponsorilor noștri și celor care ne-au sprijinit și ajutat în organizarea evenimentului: Colegiul Farmaciștilor din România, Hofigal, Polisano, GSK, Vifor Pharma, Dona, Boromir, Simpa, Aqua Carpatica.

Despre FASFR,

Federația Asociaților Studenților Farmaciști din România s-a format din dorința studenților de a aduce o schimbare pozitivă în societate prin proiecte cu impact asupra societății. În prezent, suntem ghidați de viziunea noastră: ,,Împreună facem viitorul studenților farmaciști mai bun!“. În prezent, Federația reunește 8 asociații locale (OSF Cluj-Napoca, OSF Craiova, LSF Timișoara, SSF București, SSF Iași, ASF Târgu Mureș, ASF Oradea, OSF Sibiu).

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.