fbpx
Acum citesti:
FOTO – Moș Nicolae a adus 28 de televizoare pentru pacienții Spitalului Județean Sibiu
Intreg articolul 1 minute de lectura

FOTO – Moș Nicolae a adus 28 de televizoare pentru pacienții Spitalului Județean Sibiu

În spiritul sărbătorilor de iarnă și al tradiţiei sosirii lui Moş Nicolae, și pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu se bucură de venirea moșului. Acesta a adus 28 de televizoare moderne care vor fi distribuite pe secțiile spitalului: câte 3 aparate pentru Secția Oncologie și Secția Hematologie, câte 2 la Compartimentul de dializă și Secția Boli Infecțioase și câte unul pentru alte secții ale spitalului unde pacienții stau internați mai mult timp.

Sosirea lui Moș Nicolae a fost posibilă datorită implicării unor oameni inimoși, (persoane fizice) care au sponsorizat unitatea sanitară cu suma de 14.000 de lei și cărora Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu le transmite mulțumiri.

“Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu le mulțumește tuturor celor care au acordat aceste sponsorizări și sperăm că posibilitatea de a urmări la televizor programele de sărbători va aduce un pic de bucurie și alinare celor care, din motive de sănătate, nu se află alături de familie sau prieteni. Totodată, le dorim tuturor însănătoșire grabnică”, a declarat managerul Spitalului Județean Sibiu, ec. Cornel Benchea.

Televizore spital Sibiu 1
Televizore spital Sibiu 2
Televizore spital Sibiu 3
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.