fbpx
Acum citesti:
Două ambulanțe noi au ajuns la Serviciul de Ambulanță Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

Două ambulanțe noi au ajuns la Serviciul de Ambulanță Mediaș

Două ambulanțe noi au ajuns în cursul zilei de vineri la Substația Mediaș a Serviciului de Ambulanță Sibiu. Este vorba despre două ambulanțe marca Renault Master de tip B1/B2 cu toate dotările necesare pentru intervenții. Acestea au ajuns la Mediaș, după ce anterior au fost înmatriculate și asigurate.

Serviciul de Ambulanță Mediaș se va muta în curând într-un sediu nou. Consilierii locali au aprobat recent alocarea unui spațiu Ambulanței Mediaș. Este vorba despre una dintre clădirile fostei Școli de Aviație din oraș, unde vor fi amenajate birourile, dar și garajul pentru autospecialele de intervenție. Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, a spus că ideea de alocare unui spațiu pentru Serviciul de Ambulanță Mediaș a venit în urma discuțiilor purtate cu managerul Spitalului Municipal și cu reprezentanții Serviciului de Ambulanță Sibiu. Ambulanța Mediaș s-ar putea muta în noul sediu peste aproximativ 6 luni de zile.

Județului Sibiu i-au fost repartizate la începutul lunii decembrie 7 ambulanțe de tip B1/B2, marca Renault Master și o ambulanță B1/B2 marca Volkswagen Transporter. În total, vor ajunge la Sibiu, până în iunie 2019, un număr de 21 de ambulanțe, dintre care două de tip C, 6 de tip A, iar restul B1/B2. În prezent, în parcul auto existent la nivelul Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu sunt 14 ambulanțe funcționale de tip B1/B2, din totalul de 21.

“Vineri a fost făcut un prim pas către îmbunătățirea actului medical și a timpilor de ajungere la caz în nordul județului Sibiu prin alocarea a două noi ambulanțe de tip B1/B2 către substația Mediaș. Ambulanțele alocate sunt dintre cele 8 primite la nivelul județului Sibiu în această lună. Mulțumim Primăriei municipiului Mediaș pentru implicarea în comunitate și pentru deschiderea de a oferi condiții optime pentru reprezentanții Serviciului Județean Sibiu, prin alocarea unui nou spațiu pentru sediul substației Mediaș. Sperăm ca în maxim 6 luni să putem să ne mutăm în noul sediu, pus la dispoziție de către reprezentanții Primăriei Mediaș”, au precizat responsabilii Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.