fbpx
Acum citesti:
CONSULTAȚII ORL și investigații de specialitate pentru pacienți la RMN Diagnostica SIBIU
Intreg articolul 2 minute de lectura

CONSULTAȚII ORL și investigații de specialitate pentru pacienți la RMN Diagnostica SIBIU

Începând cu jumătatea lunii ianuarie 2019, în cadrul RMN Diagnostica SIBIU, pacienții pot beneficia de CONSULTAȚII ORL și investigații de specialitate (video-fribroscopie nazo-faringo-laringiană/ audiometrie).

La început de activitate medicală  pe anul 2019  doamna dr. ADRIANA STUPĂROIU, medic specialist Otorinolaringologie-ORL s-a alăturat echipei RMN  Diagnostica Sibiu.
Dr. Adriana Stupăroiu este medic specialist ORL, absolventă a Uni­versităţii “Iuliu Haţieganu” Cluj Na­poca. Îşi apreciază pacienţii, este o fire des­chisă, este pasio­nată de ceea ce face, îi plac foarte mult oamenii, căci altfel nu şi-ar fi ales această meserie – “Îmi place ceea ce fac şi fac ceea ce îmi place”, este mottoul după care se ghidează medicul sibian.  Doamna doctor a participat  la numeroase conferințe, cursuri și congrese naționale și internaționale și are o vastă cazuistică operatorie.

OtoRinoLaringologia sau ORL (pe scurt) este specialitatea medicală care diagnostichează și tratează afecțiunile celor trei organe învecinate: urechile, nasul și gâtul. Afecțiunile pot apărea la nivelul unuia dintre organe și se pot transmite cu ușurință și la celelalte. În România otorinolaringologia a început sa se contureze ca si specialitate nouă după anul 1880, aceasta desprinzându-se din medicina internă și chirurgia generală.

Începând cu 15 ianuarie 2019, în cadrul RMN Diagnostica SIBIU, pacienții (adulți și copii) pot beneficia de CONSULTAȚII ORL și investigații de specialitate (video-fribroscopie nazo-faringo-laringiană/ audiometrie) oferite de doamna doctor în zilele de luni și miercuri  între orele 15:00 – 16:30 și vineri  între orele 13:00 – 14:30.

În cadrul centrului medical RMN Diagnostica pacienţii pot beneficia de investigaţii de imagistică (RMN), DEXA, ecografii și o gamă largă de consultații de specialitate.

De asemenea, pacienții asigurați pot face programări și pentru consultații gratuite pentru urmatoarele specialități – cardiologie, neurologie, endocrinologie, psihiatrie, ortopedie traumatologie – în baza biletului de trimitere de la medicul de familie/medicul specialist și în limita fondurilor alocate de CAS.

Pentru informații suplimentare și programări puteți suna la telefon 0269 243121 – RMN Diagnostica Sibiu – Centru de Imagistică și Ambulator de Specialitate, str. Someșului nr. 19, contact@rmn-diagnostica.ro .

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.