fbpx
Acum citesti:
Dr. Mariana Talău – un nou medic consolidează echipa RMN Diagnostica
Intreg articolul 3 minute de lectura

Dr. Mariana Talău – un nou medic consolidează echipa RMN Diagnostica

Echipa de medici ai RMN Diagnostica, care de 11 ani este pe piaţa medicală sibiană, se consolidează prin prezența doamnei doctor MARIANA TALĂU, medic specialist NEUROLOG. Absolventă a Facultății de Medicină Generală a UMF “Gr.T.Popa” din Iași, membră a Societății de Neurologie din România, membră a Academiei Europene de Neurologie, dar și implicată într-o serie de studii clinice multinaționale, doamna dr. Mariana Talău va acorda CONSULTAȚII DE NEUROLOGIE și investigații de specialitate: EEG (Electroencefalograme), EMG (Electromiografii), ecografii Doppler carotidiene și ecografii transcraniene, în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica Sibiu în fiecare zi de marți, între orele 16.00 – 20.00 și joi între orele 17.00 – 19.00.

Electromiografia (EMG) este o procedură de evaluare a funcției nervilor periferici și a mușchilor. Când muşchii sunt activi, aceştia produc impulsuri electrice direct proporţionale cu nivelul activităţii musculare. Această investigație este indispensabilă în stabilirea unui diagnostic exact în patologia sistemului nervos periferic.

Electromiografia (EMG) poate fi recomandată de medicul specialist pentru depistarea activității electrice anormale de la nivelul mușchilor, survenite în boli și afecțiuni precum distrofie musculară, inflamații musculare, leziuni ale sistemului nervos periferic (manifestate la nivelul mâinilor și picioarelor), scleroza laterală amiotrofică, miastenia gravis și hernie de disc.

 

“Ne bucurăm că dorinţa noastră de a extinde echipa medicală şi de a aduce specialităţi și investigații noi în cadrul clinicilor noastre începe să se materializeze tot mai frumos. Vrem, ca prin dezvoltarea echipei medicale, să putem oferi pacienţilor toate investigaţiile necesare, alături de un diagnostic corect, rapid şi la preţuri cât mai accesibile.” dr. Alexandru Bozan, director general RMN Diagnostica

RMN DIAGNOSTICA vine în întâmpinarea pacienților cu SERVICII DE IMAGISTICĂ,  AMBULATOR  DE SPECIALITATE, ECOGRAFII, INVESTIGAȚII DE SPECIALITATE, OSTEODENSITOMETRIE- DEXA realizate de o echipă medicală  alcătuită atât din medici cu  vastă experiență în domeniu, cât și din medici proaspăt specialiști.

RMN Diagnostica este în relaţie contractuală cu Casa de Sănătate Sibiu şi Braşov pentru investigaţii de imagistică si consultații de specialitate astfel pacienţii asiguraţi pot beneficia de aceste investigaţii în baza biletului de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie și în limita fondurilor alocate de CAS.

Pentru informații suplimentare și programări pacienții pot suna la telefon 0269 243121 – RMN Diagnostica Sibiu – Centru de Imagistică și Ambulator de Specialitate, str. Someșului nr. 19, contact@rmn-diagnostica.ro.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.