2.3 C
Sibiu
marți, martie 19, 2024

Spitalul de Pediatrie face teste COVID-19, contra cost

Cele mai citite

Spitalul de Pediatrie din Sibiu efectuează, la cerere, teste pentru coronavirus. Un astfel de test costă 280 de lei.

„Laboratorul de Analize Medicale al Spitalului de Pediatrie poate efectua la cerere, contra cost, analize RT-PCR COVID-19 la prețul de 280 lei/test, precum și teste pentru determinarea anticorpilor (Ig M și Ig G – anti SARS-Cov-2) prețul fiind de 80 lei/test”, spune dr. Camelia Grigore, managerul Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

Începând cu 15 mai, după încetarea stării de urgență, ambulatoriile de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu își vor relua activitatea.
Consultațiile și investigațiile se vor face numai cu bilet de trimitere de la medicul de familie și programare telefonică la numerele 0269 217 810 și 0269 217 927.
Potrivit conducerii Spitalului, pentru distanțarea pacienților, vor fi primiți doar doi pe oră. Programarea pacienților cu risc crescut se va face la începutul programului de lucru.
„La prezentarea pentru consultație/investigație se va măsura temperatura corporală în cabinetul de triaj din fiecare locație și se va solicita dezinfecția mâinilor. Dacă pacientul este afebril, acesta va fi îndrumat către cabinetul de consultație/investigație. Dacă pacientul este febril, acesta va fi îndrumat pentru consultație în Unitatea de Primiri Urgențe”, au mai explicat reprezentanții Spitalului.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Anunțul transmis de ANM

Vremea se va răci în toate regiunile în următoarele două zile, urmând ca, până la finalul acestei săptămâni, temperaturile...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect