5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

ECOGRAFII la RMN Diagnostica Sibiu

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Departamentul de Radiologie și Imagistică Medicală din cadrul Centrului medical RMN Diagnostica Sibiu vine în întâmpinarea nevoilor pacienților cu o gamă largă de investigații de tip Ecografie, realizate de o echipă de medici profesioniști, cu diagnosticare precisă și tratamente eficiente, de ultimă generație.
Prin continua dezvoltare, RMN Diagnostica țintește poziția de lider pe piața medicală sibiană, prin achiziționarea de aparatură de cea mai nouă generație, dar și prin cultivarea unui înalt nivel de calitate a actului medical, alături de echipe multidisciplinare și specialități noi.
Așadar, în cadrul clinicii RMN Diagnostica Sibiu, sibienii pot beneficia de următoarele tipuri de ecografii, în sistem privat și în baza asigurărilor de sănătate private:

  • Ecografii generale;
  • Ecografii mamare;
  • Ecografii tiroidiene;
  • Ecografii pediatrice: de șold și transfontanelare;
  • Ecografii Doppler;

RMN Diagnostica se află în relație contractuală cu următoarele companii de pe piața asigurărilor private de sănătate:Signal Iduna, Allianz Țiriac, Medoc, Europ Assistance, Asirom și Sanador.
 
Pentru informații, tarife și programări Sibiu
Strada Someșului nr.19
Telefon: 0269243121 // 0269243135
www.rmn-diagnostica.ro /  contact@rmn-diagnostica.ro/ https://www.facebook.com/RMNDiagnostica/

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect