8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Focar de coronavirus la Poliția din Agnita: șase persoane, infectate

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Șase angajați ai Poliției din Agnita au fost confirmați pozitiv cu Covid-19, anunță Prefectura Sibiu. În acest moment, 9 contacți se află în carantină la domiciliu.

După ce doi angajați ai Poliției din Agnita au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, DSP Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică, fiind depistate alte patru persoane cu Covid-19.
„În ceea ce privește situația epidemiologică la Poliția Orașului Agnita, Direcția de sănătate publică a identificat un focar de infecție in data de 16.08.2020. După depistarea primelor 2 cazuri pozitive, au fost testați un număr total de 22 de persoane angajate din totalul de 40. În urma testării 4 persoane au primit rezultat pozitiv, iar 18 au primit rezultat negativ”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.
În ceea ce privește măsurile implementate de DSP Sibiu, s-a dispus carantina la domiciliu pentru 9 contacți apropiați de serviciu, împreună cu familiile lor. La nivelul unității s-a pus în aplicare planul de măsuri în contextul situației epidemiologice actuale, s-a efectuat dezinfecția spațiilor de lucru și a autospecialelor din dotare. De asemenea, este monitorizată starea de sănătate a tuturor angajaților.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Fără permis la volanul unui tractor, la un pas să provoace un accident rutier grav

Fără permis de conducere, un bărbat a fost la un pas să provoace un accident rutier grav, în Porumbacu...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect