5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Focar de coronavirus la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu. 66 de cazuri, confirmate la beneficiari și angajați

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

ACTUALIZARE

Reprezentanții Prefecturii Sibiu au venit cu noi precizări cu privire la focarul de coronavirus depistat în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice de pe strada George Coșbuc din Sibiu. Astfel, din ultimele informații, în cadrul căminului sunt 77 de beneficiari, dintre aceștia 60 fiind confirmați pozitiv cu Covid-19. „Până în acest moment echipa medicală prezentă acolo, a dispus internarea pentru o persoană”, a precizat Andreea Ștefan.
De asemenea, căminul are un număr de 27 de angajați, dintre care 6 sunt pozitivi. „Aceștia au fost evaluați și pentru toți s-a dispus măsura izolării la domiciliu”, mai transmite Ștefan.
 
ȘTIRE INIȚIALĂ

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat astăzi un focar de infecție în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Sibiu. Potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu, focarul a evoluat cu un număr de 60 de cazuri până în prezent.

Toate cele 60 de cazuri sunt din rândul beneficiarilor. De asemenea, a fost demarată o anchetă epidemiologică care este în derulare.
„O echipă medicală s-a deplasat la cămin pentru a efectua evaluarea stării de sănătate a tuturor pacienților. Cu mai multe informații vom reveni de îndată ce acestea vor fi disponibile. DSP Sibiu depune eforturi pentru a gestiona cât mai bine limitarea răspândirii virusului SARS CoV-2”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect