11.2 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Sibienii au pus mână de la mână pentru a ajuta la realizarea structurilor modulare UPU

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

 

Sibienii au sărit în ajutorul Spitalului Județean din Sibiu. Oameni de afaceri și companii private s-au alăturat inițiativei de a ajuta la realizarea structurilor modulare de la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, pentru ca pacienții infectați cu COVID-19 să aștepte în condiții mai bune tratamentul.

„În sprijinul Spitalului Județean Sibiu au venit și persoane private, care au ales să-și arate solidaritatea și să contribuie cu soluții: Sorin și Alina Huciu, alături de arhitectul Radu Badilă, Tiberiu Tint si Cristian Popa. Ei s-au implicat cu materiale, dar și cu servicii de specialitate, pentru realizarea acoperișului necesar structurilor modulare de la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, astfel încât pacienții tot mai numeroși care ajung aici să aibă parte de condiții mai bune de așteptare”, arată Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.
Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 10.000 de euro.
„Le mulțumim tuturor pentru generozitatea de care dau dovadă, dar și pentru încrederea pe care o arată prin gestul lor: încrederea că împreună putem depăși această perioadă grea. Mulțumesc și personalului tehnic al spitalului care lucrează ore lungi pentru finalizarea amenajărilor suplimentare”, mai spune Cîmpean.
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sibianca Natalia Maria Rusu a câştigat Marele Premiu şi Trofeul Festivalului Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu”

Natalia Maria Rusu, elevă a profesoarei Mariana Anghel de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect