6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Doar șase teste COVID pozitive, în Sibiu, din 701 teste realizate. Zero decese în ultima zi

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Rezultatele campaniei de vaccinare din județul Sibiu se reflectă în acest moment într-o scădere semnificativă a numărului de persoane infectate și, mai ales, în reducerea numrăului de decese. În ultima zi, niciun pacient COVID nu a mai decedat.

Potrivit cifrelor oficiale transmsie de autoritățile din Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26.467 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore doar 6 persoane. Până acum au fost declarate vindecate 21.305 de persoane, iar 1.040 persoane au decedat (0 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv.

La ora 08.00 erau spitalizate un număr de 74 de persoane, dintre care pe ATI 8 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 701 de teste.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 570 persoane aflate în carantină la domiciliuși un număr de 68 persoane în izolare la domiciliu.

Rata de incidență raportată de autorități este astăzi de 0,39 la mie în județ și 0,41 în municipiul Sibiu. Nicio localitate nu mai are o rată de incidență peste 2. Un total de șase localități au o rată peste 1 la mia de locuitori. În municipiul Sibiu au fost înregistrate doar 70 de cazuri pozitive în 14 zile.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect