Acum citesti:
Evelina are nevoie de 5.000 de euro pentru o șansă la viață, campanie de strângere de fonduri
Intreg articolul 2 minute de lectura

Evelina are nevoie de 5.000 de euro pentru o șansă la viață, campanie de strângere de fonduri

Evelina Maria  sansa la viataO fetiță de numai 1 an și 10 luni, Evelina Maria are nevoie de o șansă la viață. 5.000 de euro sunt necesari pentru salvarea unei vieți de copil, care s-a născut în condiții normale și s-a dezvoltat corespunzător vârstei, până într-o zi când, a început aparent fără motiv, să facă o criză convulsivă, care a lasat-o fără cunoștință preț de câteva minute bune.

Ulterior, micuța a început să piardă achiziții esențiale, instalându-se regresul psihomotor sever, astfel încât a ajuns să nu mai poată sta în șezut sau să mestece. Cu toate că părinții au mers cu fetița la unii dintre cei mai titrați experți în domeniul neurologiei, atât în țară, cât și în străinatate, niciunul dintre ei nu au găsit explicația cum un copil normal, de aproape doi ani, a redevenit bebeluș.

O rază de speranță

Unul dintre cei mai reputați specialiști în neurologie din Europa, doamna profesor doctor Barbara Plecko, de la University Children’s Hospital Neuropediatrics / Children Neurology, a acceptat să preia cazul Evelinei, îi va da un diagnostic corect și îi va oferi șansa la o viață normală, la fel ca și ceilalți copii de vârsta ei. Costurile pentru spitalizare și testele inițiale costă 5.000 de Euro, iar Asociația “Salvează o inimă” a demarat o campanie ce vizează strângerea de fonduri pentru micuța de nici 2 anișori.

“Când i-am cunoscut pe părinții Evelinei nu zăream niciun strop de speranță în ochii lor, mi-au comunicat că șansele ca micuța lor să se facă bine se năruie pe zi ce trece. Într-o zi, m-au informat că au primit o veste minunată din Elveția, iar un reputat specialist în domeniu a acceptat s-o consulte și să o facă bine. Speranțele lor și ale noastre au reapărut imediat și am demarat această campanie umanitară prin care vrem să înfăptuim minunea. Împreună!”, explică Vlad Plăcintă, președintele Asociației “Salvează o inimă”.

Suma este necesară până în data 24 aprilie 2015, iar donațiile pot fi făcute online (prin card, SMS sau Paypal), pe platform de donații- https://salveazaoinima.ro/campaigns/evelina-maria-enache/, sau direct în contul bancar deschis pe numele mamei, Loredana Enache: RO89BSEA0200000001602147.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.