Connect with us

Sănătate

„Tabăra de sănătate şi familie”, şapte zile de deconectare de la viaţa cotidiană într-un mediu sănătos şi peisaje incredibile

Georgian Fulea

Publicat

pe

11169170 573533726118847 6197575154332682781 n1

Tabara de sanatate si familieCentrul de medicină Lifestyle „Herghelia”, Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie „Sanogen” organizează între 9 şi 16 august, „Tabăra de sănătate şi familie”. Acţiunea va avea loc în localitatea Porumbacu de Sus, din judeţul Sibiu. Timp de şapte zile, cei prezenţi vor putea să se bucure de o perioadă de relaxare în mijlocul naturii, de o relaţie plăcută cu echipa organizatoare şi cu ceilalţi membrii ai taberei, şi bineînţeles, de informaţii utile în domeniul sănătăţii şi al vieţii de familie. Aceştia vor beneficia de consiliere medicală, masaj, gimnastică medicală, alimentaţie zero colesterol, clase de gătit, meniu vegetarian, program special pentru copii. Ei vor avea parte de drumeţii (muntele Negoiu, Transfăgărăşan, Bâlea cascadă şi Bâlea lac), excursii, poveşti în natură şi focuri de tabără. De asemenea, ei vor avea parte şi de teste medicale, teste ce le vor spune despre nivelul tensiunii arteriale, indicele de masă corporală, vârsta inimii, colesterol sau glicemie. Toate acestea constituie momente de deconectare şi de reîncărcare a sufletului faţă de ritmul alert al vieţii.

Moto-ul evenimentului : „O inimă veselă este un bun leac”. Campusul Porumbacu este situat la poalele munţilor Făgăraş, în apropierea vârfului Negoiu. În campus sunt două pârâiașe de munte, trei izvoare, un lac de acumulare, spațiu de joacă pentru copii și adulți și parcare. Locația este ideală pentru a scăpa de stresul cotidian și pentru a-ţi oxigena plămânii cu un aer pur. Masa va conţine meniuri tradiţionale româneşti, şi bineînţeles, sănătoase. Aşadar, cei prezenţi vor putea să-şi facă mulţi prieteni din România şi alte ţări, să gătească sănătos, să înveţe cum să folosească remediile naturale pentru tratamentele de acasă, exerciţii pentru tratarea durerilor de spate, genunchi, şold şi umăr, etc.

Pentru cei care doresc să se înscrie, preţurile sunt următoarele : 560 ron/adult şi 300 ron/copii. În preţ sunt incluse cazarea, masa, programul taberei, analizele şi tratamentele. Contact : Flavius Agape – 0748 921 589; Nelu Alexandru – 0748 848 431; Suciu Reinhard – 0751 432 226 sau prin e-mail la adresa tabaradesanatate.cluburi@gmail.com . Pentru mai multe informaţii puteţi vizita paginile evenimentului : www.facebook.com/tabaradesanatate sau www.tabaradesanatate.ro .

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *