Connect with us

Sănătate

Dezbatere importantă la Mediaș: „HIV/SIDA o problemă a comunității”

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

hiv - sidaFundaţia Andreea Mediaş, alături de partenerul său local, Casa Gazelor Naturale Mediaş, organizează dezbaterea cu tema: „HIV/SIDA o problemă a comunității”, obiectivul principal al dezbaterii fiind acela de a aduce în atenția societății problemele actuale ale pacienților seropozitivi din județul Sibiu.

Tema principală a discuțiilor este legată de toleranță, în condițiile în care persoanele diagnosticate cu HIV/SIDA constituie categoria cea mai discriminată din România, având cele mai mici șanse de integrare pe piața muncii.

“Activitatea are loc în cadrul Campaniei „InspiRed” derulată la nivel național de către Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA), un demers prin care se dorește extinderea ariei de sensibilitate a fiecărui om, încurajând la deschidere față de persoanele ce trăiesc cu HIV/SIDA, atunci când au ocazia să le întâlnească ori să vorbească despre ele. E o campanie care respectă pe fiecare ca om: atât persoana cu HIV, cât și persoana căreia ne adresăm (din publicul țintă)”, spun organizatorii.

Acţiunea are loc marţi, 8 decembrie 2015, la ora 14:00, la sediul Casei Gazelor Naturale, de pe strada Şoseaua Sibiului numărul 5.

Intrarea este liberă.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *