fbpx
Connect with us

Info utile

Se opreşte energia electrică în Mediaş

Avatar

Published

on

Pentru efectuarea unor lucrări programate, se va întrerupe furnizarea energiei electrice, după cum urmează:

MARTI 6 IULIE

Advertisement

· între orele 8-16 în MEDIAS, strada: CALAFAT, NR.1, SC. A, B, C, D, BL.24.

MIERCURI 7 IULIE

· între orele 8-16 în MEDIAS, strazile: CALAFAT – Chioscuri; CALAFAT, NR.2, SC. A, B, C, D, BL.8.

Advertisement

JOI 8 IULIE

· între orele 8-16 în MEDIAS, strazile: CALUGARENI, NR.4, SC. A, B, BL.60; CALUGARENI, NR.4, SC. A, BL.61; ARIES, NR. 3, SC. A, B, BL.62; ARIES, SC.A, BL.63; CALUGARENI, Antene, GSM.

VINERI 9 IULIE

Advertisement

· între orele 8-16 în MEDIAS, strazile: soseaua sibiului, nr.55, bl.6, 7.

În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate. Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina de web a societăţii: www.sdeets.ro rubrica „Întreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-500-929.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info utile

Odihna, mai importantă decât ai crede. Cum te poate ajuta Finette pentru un somn de calitate

Publicitate

Published

on

Trăim într-un ritm foarte alert în fiecare zi, de la prima oră a dimineții până seara, unde stresul și oboseala este pretutindeni. Aceste lucruri au un impact foarte mare asupra organismului nostru, de aceea este absolut necesar să nu trișăm când vine vorba despre odihnă. Organismul are nevoie să se recupereze.

Specialiștii au demonstrat faptul că în timp ce dormim, creierul și organismul intră într-un program de vindecare, dar și regenerare. Fapt pentru care ni se recomandă să dormim între 7-8 ore pe noapte.

Advertisement

Este adevărat că sportul, alimentația și stilul de viață de calitate ne poate influența în mod pozitiv viața însă și odihna este un element la fel de esențial pentru sănătatea noastră.

Tocmai de aceea, atunci când ne simțim epuizați este important să facem schimbări în viața noastră, fapt pentru care putem adăuga în rutina noastră lucruri noi, dar care să poată îmbunătăți stilul pe care îl avem.

Ce schimbări putem face pentru a ne putea odihni corespunzător

Advertisement

Știai că anumite tipuri de lenjerii de pat ne pot influența foarte mult somnul? Cu cât este mai calitativă cu atât va avea un impact mai pozitiv asupra somnului nostru. Putem alege lenjerii de calitate ireproșabilă de la magazinul de nișă Finette. Acestea sunt realizate din bumbac, acest material fiind recunoscut pentru proprietățile sale benefice pe care ni le oferă.

Este un material de calitate prin care pielea noastră va putea respira în fiecare seară. În plus este un material hipoalergenic, deci chiar și cei cu o piele mai sensibilă pot avea încredere că nu vor avea iritații sau alergii. În cadrul acestui magazin vom găsi produse de calitate care ne vor ajuta să adoptăm un nou stil rutinei noastre de odihnă.

O altă schimbare ce se demonstrează a fi benefică pentru o odihnă de calitate este aerisirea camerei în care dormim. În fiecare seară, în timp ce ne facem o baie relaxantă și ne pregătim pijamalele confortabile pe care le avem, ferestrele dormitorului vor sta deschise pentru a putea intra aer proaspăt.

Advertisement

Putem opta de asemenea să citim o carte de calitate sau să medităm timp de câteva minute. Astfel că scăpăm de stresul zilnic de adunat și vom putea adormi cu gânduri mai pozitive.

Este indicat să renunțăm la folosirea smartphone-ului cu cel puțin 30 de minute înaintea somnului. Eventual să îl ducem în altă cameră.

Dacă putem face aceste schimbări în rutina noastră, vom putea observa diferențele majore în ceea ce privește odihna.

Advertisement

Optați pentru lenjerii de pat de la Finette pentru toată familia

Finette vine spre publicul larg cu o gamă foarte diversificată de textile, de unde putem alege în funcție de gust și preferințe. Lenjerii de pat confecționate din țesături alese, care au o textură foarte fină și sunt prietenoase cu pielea noastră. Aici găsim categorii dedicate pentru întreaga familie, inclusiv lenjerii de pat pentru copii. În plus, putem găsi oferte și promoții foarte atractive.

Cu designuri, modele, culori și dimensiuni diferite Finette ne încântă cu unele dintre cele mai minunate lenjerii de pat pentru a avea un somn cât mai calitativ și mai odihnitor.

Advertisement

Date de contact:

0770 213 601

finette.ro@gmail.com

Advertisement

Continue Reading

Info utile

Un nou cod galben de instabilitate atmosferică pentru județul Sibiu

Avatar

Published

on

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de instabilitate atmosferică pentru jumătatea estică a țării și în zone restrânse din centrul țării.

Pentru intervalul 4 august ora 12.00 – 5 august ora 06.00, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de precipitații. În Sibiu, instabilitatea atmosferică va avea loc pe arii restrânse, doar jumătatea sudică a județului fiind vizată de codul galben.

Advertisement

,,În intervalul menționat, începând dinspre sud-vest, instabilitatea atmosferică va cuprinde cea mai mare parte a teritoriului. Vor fi perioade cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantităţile de apă vor depăși pe intervale scurte sau prin acumulare 20…40 l/mp și izolat 50…60 l/mp”, transmite ANM.

Județele care se află sub cod galben de intensificări ale vântului, vijelii și grindină sunt Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Brăila, Buzău, Ialomița, Călărași, Prahova, Dâmbovița, Argeș și local în Vâlcea, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Tulcea și Constanța.

Advertisement
Continue Reading

Info utile

Se oprește energia electrică în Cisnădie și Șelimbăr

Avatar

Published

on

Pentru efectuarea unor lucrări programate, se va întrerupe furnizarea energiei electrice, după cum urmează:

MIERCURI 4 AUGUST

Advertisement

· între orele 8-13 în CISNADIE, strazile: NUFARULUI; IRISULUI.

JOI 5 AUGUST

· între orele 9-17 în SELIMBAR, strada: PINULUI –partial.

Advertisement

În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate.

Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina de web a societăţii: www.sdeets.ro rubrica „Întreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-500-929.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement

DELGAZ

Advertisement

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE