Connect with us

Eveniment

Patru suspecţi în cazul taximetristului ucis la limita dintre Sibiu şi Braşov

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

taximetrist1
Bannet continental 29 aprilie

Anchetatorii au patru suspecţi în cazul bărbatului ucis la sfârşitul săptămânii trecute, la limita dintre judeţele Sibiu şi Braşov. 

Potrivit investigatorilor, bărbatul a luat din staţia de taxi de la Continental Forum, în cursa care avea să fie ultima din viaţa lui, patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă. 

 

După ce l-au ucis, sugrumându-l cu centura de siguranţă, cei patru au plecat, cel mai probabil, cu o maşină luată la ocazie spre Făgăraş. 

Un posibil motiv al crimei este jaful, ţinând cont că bărbatului i-a dispărut un portmoneu. Telefonul mobil al taximetristului, care fusese anunţat inişial ca fiind dispărut, a fost găsit abandonat în zona în care a fost găsit cadavrul. 

“Pe lângă telefonul mobil, acesta a fost deposedat de un portmoneu în care avea o sumă de bani, nu se poate spune câţi”, a spus procurorul de caz Ioan Boţoc. Potrivit sursei citate, telefonul mobil al taximetristului a fost găsit abandonat, în zona în care a fost găsit cadavrul.

Gheorghe Mare a plecat la serviciu joi dimineaţa, pe 14 februarie, a povestit soţia acestuia, iar vineri dimineaţa, în 15 februarie, nu a mai ajuns acasă. Alarmată, femeia a mers imediat şi a anunţat dispariţia la poliţie. Sâmbătă cadavrul bărbatului a fost găsit în portbagajul maşiniii sale, la limita dintre judeţele Braşov şi Sibiu. 

 

 

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *