13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Instabilitate atmosferică astăzi. UPDATE

Cele mai citite

 
UPDATE: Meteorologii ami anunță și un cod galben de vânt care a intrat în vigoare la 10:20 și va fi valabil până la ora 14:00. Se anunță intensificări ale vântului cu rafale de 60 – 70 km/h, iar la munte peste 90 – 100 km/h. În Județul Sibiu zonele vizate sunt cela la munte, la altitudini de peste 1800 de metri și în localitățile Tălmaciu, Șelimbăr, Turnu Roșu și Boița.
ȘTIRE INIȚIALĂ: De la ora 9:00 a intrat în vigoare o avertizare meteorologică de instabilitate atmosferică accentuată și va fi valabilă pînă în această seară, la ora 19:00. Meteorologii anunță că instabilitatea va fi prezentă îndeosebi în vestul și nord-vestul Transilvaniei, precum și în zonele montane și submontane. Aceasta se va manifesta prin averse care vor avea și caracter torențial, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Pe spații mici se vor semnala și căderi de grindină. Cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor depăși local 15…25 l/mp și izolat 35 l/mp.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect