Acum citesti:
Peste 100.000 de participanti la mitingul PSD. Aproape 3.000 au fost din Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Peste 100.000 de participanti la mitingul PSD. Aproape 3.000 au fost din Sibiu

Peste 100.000 de romani din intreaga tara au fost sambata in Piata Victoriei pentru a participa la mitingul „Pentru prosperitate, nu pentru securitate” organizat de catre Partidul Social Democrat.

Din judetul Sibiu au fost prezente aproximativ 3 mii de persoane.

„Le multumesc celor aproape 3000 de oameni, care au venit langa echipa PSD Sibiu si care, astazi, sunt alaturi de zeci de mii de romni care militeaza impotriva abuzurilor statului paralel. Am observat determinarea sibienilor care au ales sa vina in echipa noastra si dragostea pentru țara noastra. Suntem o forta, suntem majoritatea si vom continua sa luptam pentru dreptate si adevar”, a spus presedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Printre cei care le-au vorbit participantilor s-au numarat Olguta Vasilescu, Viorica Dancila si, evident Liviu Dragnea.

„Ati dat dovada de curaj venind astazi aici. V-ati asumat cu demnitate pozitia. V-ati asumat cu demnitate dreptul la libertati si democratie. Iar pentru asta meritati aplauzele tuturor. Ii salut de asemenea, dar de aceasta data cu mila pe toti trimisii statului paralel. (…)Noi suntem ceea ce se cheama democratie, suntem vointa populara, consfintita de lege si de Constitutie.”, le-a transmis de la amvon seful PSD.

Mitingul PSD s-a desfasurat fix in locul in care, in urma cu un an, aveau loc protestele impotriva Ordonantei 13.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.