fbpx
Acum citesti:
Asociaţia Culturală ”Mediaşul Nostru” organizează Campania Shoebox
Intreg articolul 2 minute de lectura

Asociaţia Culturală ”Mediaşul Nostru” organizează Campania Shoebox

Asociaţia Culturală ”Mediaşul Nostru” participă şi în acest an la proiectul naţional ShoeBox. Campania se va desfăşura timp de două  zile, iar medieşenii sunt aşteptaţi să aducă cutiile cu cadouri, pregătite pentru cei mici, la sediul asociaţiei, în Piaţa Regele Ferdinand I numărul 3, în zilele de 13 și 14 decembrie între orele 10-18.

În cutiile Shoebox pot fi puse dulciuri, articole şcolare, jucării, produse de igienă personală, o felicitare de Crăciun, articole de îmbrăcăminte sau orice alt cadou care poate bucura un copil.

Campania ShoeBox este un proiect ce urmăreşte să aducă un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii şi adolescenţi săraci din România, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani. Acolo unde Moș Crăciun nu poate ajunge, fiecare dintre noi poate să trimită bucurie micuților sărmani, într-o cutie de pantofi.

„În urma campaniei din 2017, prin bunăvoința si generozitatea medieșenilor, s-au adunat peste 300 de pachete de cadouri, care au ajuns la copiii din Boian, Brateiu, Ernea, Micăsasa, Valea Viilor și Axente Sever. Sperăm ca si in 2018 să facem împreună o bucurie celor mici!”, spun reprezentanții asociației medieșene.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.