fbpx
Acum citesti:
IPS Laurentiu Streza cere “unirea” decidentilor politici in vederea construirii noului spital
Intreg articolul 2 minute de lectura

IPS Laurentiu Streza cere “unirea” decidentilor politici in vederea construirii noului spital

IPS Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a fost prezent miercuri la ultima sedinta din acest an a Consiliului Judetean. In fata consilierilor dar si a celorlalti participanti, inalta fata bisericeasca a vorbit depre pace, familie si unitate in realizarea obiectivelor atat de necesare populatiei, cum ar fi noul spital. Inainte de asta insa, a tinut sa mentioneze faptul ca cei care au hulit pana acum constructia Catedralei Mantuirii Neamului vor fi primii care se vor lauda cu aceasta.

“S-a făcut Catedrala! Si o sa vedeti ca toti cei care au contestat-o vor ajunge sa de laude ca avem si noi o Catedrala care a fost ridicata intr-un an Centenar. E nevoie de spitale? Clar! Si daca idealul acesta al unui spital municipal trebuie sa fie inbratisat si slujit de toti! Eu nu cred ca nu o sa putem, cu totii impreuna, sa lasam ceva in urma noastra, ceva care va ramane dupa noi dar nu doar ca o simpla amintire ci ca o fapta buna. (…) Ce avem noi este vechi. A investi in ceva vechi, dupa noile conditii, noile maladii care vin, microbi care nu mai pot fi opriti…un spital nou.. Ce frumos ar fi daca macar l-am incepe ca o sa-l gatam noi!”, le-a spus in sedinta deschisa Mitropolitul.

Acesta a tinut sa vorbeasca si despre bucuria unica a sarbatorilor petrecute in familie dar mai cu seama de spre pacea care se coboara pe Pamant in aceste zile de mare insemnatate pentru ortodoxie si nu numai.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.