fbpx
Acum citesti:
Incepe programul “Rabla” pentru electrocasnice
Intreg articolul 2 minute de lectura

Incepe programul “Rabla” pentru electrocasnice

“Aplicatia informatica pentru inscrierea persoanelor fizice in programul Rabla electrocasnice va fi dispnibila incepand de miercuri 19 decembrie 2018 ora 12.”. Asa suna vestea cea mare pentru cei care doresc sa isi schimbe electrocasnicele din casa. Anuntul a fost postat pe site-ul afm.ro, cel care se ocupa de implementarea acestui proiect.

Ministerul Mediului pune la dispozitia doritorilor, prin acest program, un numar de 60 de mii de vouchere. Valoarea acestora variaza  in functie de clasa energetica a produsului care urmeaza a fi achizitionat. Pentru aceasta transa de vouchere s-au selectat ca electrocasnice de schimb cele mai uzuale obiecte din casa omului, adica  masinile de spalat rufe, frigiderele si aparatele de aer conditionat.

Valoarea voucherelor variaza intre 200 si 400 de lei.

Cei care vor sa beneficieze de finantare trebuie sa acceseze aplicatia electronica a Administratiei Fondului de Mediu si sa urmeze toti pasii de inscriere. Ulterior cei care au primit informatia de validare pot merge la comerciantii parteneri ai proiectului si pot cumpara produsele dorite. Contravaloarea voucherelor se scade din suma totala a produsului achizitionat. Atentie insa! Tranzactia este valida numai daca in locul unui frigider achizitionat spre exemplu se preda frigiderul vechi.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.