8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

FOTO: Octogenarii din Mediaș și Ighișul Nou primesc acasă diplomele și premiile

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

De vineri, angajații Direcției de Asistenă Socială Mediaș au început distribuirea premiilor la locuințele medieșenilor care au aniversat sau urmează să aniverseze 80 de ani de viață în perioada 1 ianuarie-30 iunie 2020.
Spre deosebire de alți ani, când vârstnicii erau invitați la Sala Traube și premiați în cadrul festiv, în acest an, din cauza problemelor cauzate de coronavirus, responsabilii Direcției de Asistență Socială Mediaș au dus acasă vârstnicilor premiile.
Toate persoanele incluse pe listă urmează să primească premiile înaintea Sărbătorilor de Paști. Consilierii locali din municipiul Mediaș au avizat favorabil o hotărâre privind premierea octogenarilor din oraș, aceștia urmând să primească o Diplomă de Excelență si un premiu în bani, respectiv 400 de lei.
Tot în acest an urmează să fie premiate cuplurile din Mediaș și Ighișu Nou care împlinesc 50 de ani de căsătorie pe parcursul lui 2020.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect