15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Organizația Tinerilor din Sibiu caută voluntari

Cele mai citite

Cei care vor să se implice în comunitate, să își facă prieteni și să cunoască mai bine neamul și portul românesc se pot înscrie, ca voluntari, în Organizația Tinerilor din Sibiu.

OTS este una dintre cele mai active asociații sibiene pentru elevi și studenți, oferindu-le acestora șansa de a se implica activ în promovarea tradițiilor și valorilor românești, da și a credinței ortodoxe.
Înscrierile în OTS au loc până în 20 octombrie.
„Stâlpii organizației noastre sunt simpli, dar foarte stabili: credința, tradiția, prietenia și cultura. Vrei să îți faci prieteni noi și de durată? Hai la OTS! Vrei să îți cunoști mai bine neamul și portul? Hai cu noi! Activitățile organizației sunt atât de divesificate încât o să vrei sa vii la toate… de la activități de voluntariat, la Liturghii îmbrăcați în costume populare, muzică folk și psaltică, excursii și drumeții, conferințe și concerte de colinde, seri culturale și de joc și cunoaștere”, spun reprezentanții OTS.
Cei care vor să afle mai multe despre activitatea OTS pot accesa pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/otsibiu.
Procedura de înscriere presupune completarea formularului de înscriere –
https://forms.gle/ZVv3wqzcJmm6xeXx5  – și  participarea la o întâlnire cu membrii asociației, pentru o primă interacțiune.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect