1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

“Împreună cu Moș Crăciun” la Centrul Pruncul Isus Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Până în 18 decembrie, Centrul Pruncul Isus Mediaș derulează o campanie de suflet pentru a le oferi celor peste 40 de beneficiari ai centrului o surpriză înaintea Crăciunului.  Campania “Împreună cu Moș Crăciun” este derulată pentru cei 42 de copii de la Centrul Pruncul Isus din municipiul de pe Târnava Mare.

Centrul de Recuperare Neuromotorie Pruncul Isus Mediaș, derulează în preajma sărbătorilor de iarnă o campanie de responsabilitate socială intitulată “Împreună cu Moș Crăciun”, iar obiectivul stabilit este acela de a oferi ședințe de recuperare și jucării celor 42 de copii care beneficiază de serviciile centrului. Medieșenii și nu numai ei se pot alătura campaniei cu o donație minimă în valoare de 25 lei. Campania „Împreună cu Moș Crăciun” se derulează până în data de 18 decembrie, iar donațiile pot fi făcute în conturile Asociației Caritas Mitropolitan Greco – Catolic Blaj, deschise la BCR. Acestea sunt RO74RNCB 0007 0016 9546 0001 cont în RON și RO47RNCB 0007 0016 9546 0002 cont în EURO.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect