4.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Crucea Roșie Mediaș a împlinit 8 ani

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Subfiliala Mediaș a Crucii Roșii Sibiu a împlinit 8 ani de la înființare. Au fost 8 ani de zile în care voluntarii Crucii Roșii din Mediaș au ajutat mii de persoane din municipiul de pe Târnava Mare, dar și din multe alte localități din județul Sibiu.

Voluntarii au străbătut mare parte din localitățile din nordul județului și au adus bucurie și speranță în locul suferinței și al deznădejdii. Prin Bazarul de Paști și de Crăciun sau campania “O bucurie de Crăciun”, Crucea Roșie Mediaș a colectat, în urma donațiilor făcute de medieșeni și nu numai, alimente, obiecte de îmbrăcăminte sau jucării care au fost oferite copiilor și familiilor nevoiașe.
La fel, de-a lungul anilor au fost oferite alimente și prin intermediul Programului “Banca de Alimente”. Nu în ultimul rând, Crucea Roșie Mediaș a organizat campania “Donează un ghiozdan” la fiecare început de an școlar, sute de elevi primind rechizite, obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte și ghiozdane pentru a putea merge la cursuri. În ceea ce privește viitorul, reprezentanții Crucii Roșii Mediaș i-au propus continuarea acestor campanii, dar și atragerea de noi voluntari.
„Împlinim 8 anișori, perioadă în care am dăruit din timpul nostru zâmbete, speranțe, bucurii celor care nu au parte de ele în fiecare zi! Toate acestea au fost posibile prin susținerea și implicarea noastră, a voluntarilor și a dumneavoastră, a celor care ne sprijiniți în acțiunile noastre, a celor care ne ajutați să ajutăm și vă mulțumim tuturor. Sperăm să trecem cu bine de această pandemie, să ne revedem cu bine, sănătoși, să continuăm să facem ceea ce știm mai bine – sa ajutăm. La multi ani, Crucea Roşie Subfiliala Mediaş! La multi ani dragi voluntari!”, este mesajul reprezentanților Crucii Roșii Mediaș.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Banca Națională a României și-a deschis porțile

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României a organizat cea de-a patra...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect