5.8 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Înfrângere cu BCM Piteşti după o greşeală incredibilă a medieşenilor

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Gaz Metan Mediaş a suferit cea de-a cincisprezecea înfrângere în 24 de meciuri din actualul sezon al Ligii Naţionale la Baschet Masculin. Medieşenii au fost învinşi de BCM Piteşti, după prelungiri, scor 84-90. Alb-negri conduşi de Marcel Ţenter au început jocul foarte bine, intrând la cabine cu două puncte avans.

După pauză, BCM Piteşti a întors meciul de ieri, câştigând sfertul trei la şapte lungimi. Acest lucru nu i-a descurajat pe gazdele din Mediaş, ci din contră au evoluat foarte bine şi au ajuns să aibă 3 puncte în plus cu 16 secunde rămase până la încheierea disputei. Oaspeţii au revenit şi au egalat marcând cu un coş de la distanţă, lucru ce l-a enervat la culme pe antrenorul Marcel Ţenter, care a declarat la sfârşitul jocului pentru www.totalbaschet.ro că le-a spus propriilor elevi să faulteze şi să îi ducă pe piteşteni la libere. Greşeala imensă i-a costat, iar în prelungiri duelul a mers în favoarea celor de la Piteşti care şi-au mai acontat o victorie. „În condiţiile normale nu ai cum să pierzi acest joc. Trebuie să faci fault, în special dacă doi antrenori îţi strigă acest lucru. Nu am făcut asta, şi ca urmare, în cele din urmă am pierdut acest joc”, a spus Ţenter la finalul meciului.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Performanță excepțională pentru un elev din Mediaș la faza națională a unei olimpiade

Un elev din cadrul Liceului "Roth-Oberth" din Mediaș a reușit performanțe excepționate la Olimpiada de Limba și literatura română...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect